Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

MB: Bize destek olun

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, fiyat istikrarı konusunda destek istedi. Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Yılmaz, fiyat istikrarı sağlanırsa, büyümenin de olduğunu ve istihdam ile ilgili olumlu gelişmeler yaşandığını, böylece herkesin iş ve aş bulduğunu kaydetti.


Suudi Arabistan’la ticaret artacak

Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçisi Muhammed El Hüseyni, ‘’Bundan sonra iki ülke ticari ilişkileri çok değişecek, çok gelişecektir. Çünkü Suudi halk

En fazla 20 YTL’nin sahtesi yapıldı

Türk lirasından altı sıfır atılmasıyla birlikte 2005 yılı başından itibaren dolaşıma çıkarılan YTL banknotlar içerisinde en fazla 20 YTL’nin sahtesini


  Fransız mallarına boykot hazırlığı

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Bülent Deniz, sözde Ermeni soykırımını inkâr etmeyi suç sayılmasını öngören yasa teklifinin Fransa Meclisinde kabul edilmesi durumunda, her hafta bir Fransız malını boykot kapsamına alacaklarını söyledi.


  Yaz saati bu ay sonu bitiyor

Yaz saati uygulaması, bu ay bitiminde sona eriyor. 26 Martta başlayan yaz saati uygulaması, 29 Ekim Pazar günü saat 02.00’de, saatlerin bir saat geri alınmasıyla sona erecek.


  Merkezdeki okul binaları satılıyor

Şehirlerin alış veriş merkezleri ya da sanayi ve ticaret bölgelerinde kalan okul binalarının, yeni eğitim kurumları yapılması karşılığında satışına ilişkin proje, ilk olarak Van’da uygulamaya giriyor.


  İHKİB, alacak peşinde

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğinin (İHKİB) ihracatçıların tahsil edemediği alacaklar için çalışma yaptığı bildirildi.


  Petrol OPEC ve Kore’yle yükseldi

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü OPEC’in günlük petrol üretimini kısacağını açıklaması ve Kuzey Kore’nin yerlatında nükleer silah denemesi yaptığını iddia etmesi, petrol fiyatlarının 60 doların üzerine çıkmasına sebep oldu.


  PO, yargı kararını bekleyecek

Petrol Ofisi A.Ş, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından verilen idari para cezasıyla ilgili yargı süreci tamamlanıncaya kadar cezanın ödenmesine yönelik bir işlem başlatılmayacağını bildirdi.


  İTO, KOBİ’lere ihracatı öğretecek

İstanbul Ticaret Odasının (İTO) ‘’İhracata İlk Adım Programı’’nın üçüncüsü Kasım ayında başlayacak.


  Yeniden değerleme oranı yüzde 5,55

Kurumlar vergisinde 3. geçici vergi döneminde uygulanacak yeniden değerleme oranı, yüzde 5,55 olarak tespit edildi.


  Turizmcinin umudu, son iki ay

Antalya’nın Alanya ilçesi Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Nüvit Özkan, 2006 turizm sezonunun neticesini Kasım ve Aralık aylarında gelecek olan turistlerin belirleyeceğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004