Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kariyer

Ankara merkez ilçe ve semtlerinde YASEM tanıtım programları devam ediyor

Süreli Eğitim programları * 2006-2007 faaliyet sezonu ile başlayan süreli eğitim programları süreci başladı. Taleplere göre gruplar oluşuyor. Maltepe ve Batıkent Kültür Merkezinde olmak üzere iki ayrı yerde devam edecek. * Ankara dışı iller Ramazan sonuna kadar hafta sonlarını planladılar. Kasım ayı hafta sonları belli oldu.



Dünyanın sesi

Dünyanın neyi konuşması gerektiği ile neleri konuştuğu aynı şey değil. Dünyanın gündemini teşkil eden öncelikleri ve önem verdikleri şeyleri sıraya koymak mümkün değil. Ama insanların dikkatini çeken isteyerek veya istemeyerek gündemine giren şeyler belli olmuyor. Bir bombanın patlaması, deprem ve benzeri afetler, savaşlar, kitleleri etkileyen olaylar akla geliyor.



Bu başrolü sen yazıyosun

Genç kız sabah gözlerini açtığında nerde olduğunu düşündü bir an. “Ne işim var burada?” Sorusuna cevabını hemen verdi: “Tabiî, Ankara’dayım ben. Gazetecilik seminerine geldim.”



Aklın dümenini kalbe yönlendirmek

Kendini tanıma yolculuğuna ve iç muhasebe içinde sorgulamaya üç yıl önce çıkmıştı. Tıkandığı ve mutsuz olduğu bir zaman kesiti içinde çaresizlikle aklın feneri sönmüş ve başarının dünyevî hazzı kaybolmaya başlamıştı.



ZEKÂ KIRINTILARINDAN

Bu haftanın sorusu Virüs bulaşmış belli sayıdaki bilgisayarı virüsten temizleyeceksiniz. Bu gün işe başlayarak günde üç bilgisayar temizlerseniz Pazar günü işi bitirebileceksiniz. Günde beş bilgisayar temizlerseniz işi bitireceğiniz gün Cuma olacak. Bu gün günlerden ne?



 

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004