Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Türk ekonomisi, AB için önemli

Avrupa Birliği’nin düşünce önderlerinden Kont Etienne Davignon, Türkiye’nin, AB’nin geleceği için çok önemli bir ülke olduğunu söyledi. Davignon, Türkiye’nin AB sürecinin zorlu bir süreç olduğunu ancak, bu sürecin, hem Türkiye’ye hem de AB’ye olumlu bir katkı sağlayacağını söyledi.


TOKİ’den lüks konut satışı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), orta ve ortanın üstü gelir grubuna yönelik yaptığı İstanbul-Halkalı, nkara-Turkuaz Vadisi ve Adapazarı-Ayçiçeği Vadisi pro

Şirketler GAP’tan soğuyor

GAP bölgesinde bu yılın ilk 9 ayında, açılan şirket sayısı azaldı, kapanan şirket sayısı arttı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin Ticaret Sicili


  Konutta sigortaya talep az

Deprem kuşağı üzerinde bulunan Türkiye’de sigorta kapsamına giren 13 milyon konuttan sadece 2,5 milyonu deprem ve tabiî afetlere karşı sigortalı bulunuyor.


  Türksat borcunu ödedi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, Türksat’ın Kablonet ve İnteraktif’e olan borçlarından 2,5 milyon YTL’lik kısmın hesaba yatırıldığını bildirdi.


  Amerikalı firmalar ‘yeni projeler’le geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Amerika’yı ziyaretinden sonra esen olumlu hava Amerika şirketlerini atağa kaldırdı, Amerikalılar yıllardır bekleyen enerji, eğitim ve sağlık alanındaki projelerini hayata geçirmek için Türkiye’ye geliyorlar.


  Tüketicilerden Coca Cola’ya dâvâ

-Tüketici Haklarını Koruma Derneği ve Noel Baba Barış Konseyi Derneği tarafından, Coca Cola adlı içeceğin tüketiciye sunulurken etiket içeriğinde eksiklikler olduğu iddiasıyla dâvâ açıldığı bildirildi.


  Tüzmen, Japonya’da temaslarda bulundu

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Japonya’nın başkenti Tokyo’da sürdürdüğü temasları çerçevesinde eski Eğitim ve Kültür Bakanı, Japonya’nın eski Ankara Büyükelçisi Atsuko Toyama ile görüştü.


  Türkiye-Irak petrol borcunda anlaştı

Türkiye’nin daha önce Irak’a yaptığı akaryakıt satışının bedeli olan 200 milyon doların ödenmemesinden dolayı ortaya çıkan problemin giderildiği açıklandı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004