Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Efes, 54 sayı fark yedi

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) davetlisi olarak Amerika'da bulunan Efes Pilsen ikinci maçında Golden State Warriors'a 120-66 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. ABD'de NBA'in davetlisi olarak bulunan Efes Pilsen ikinci hazırlık maçında Oakland Arena'da Golden State Warriors'a farklı mağlup oldu.

Toplam 11 bin 341 basketbol severin izlediği karşılaşmada yaklaşık 6 bin Türk taraftar da Efes'e destek verdi. Efes yoğun taraftar desteğine rağmen güçlü rakibi karşısında maça iyi başlamasına rağmen oyundan çabuk koptu ve 54 sayı farkla mağlup oldu.

Maça hızlı başlayan ve 5. dakikada 10-10 beraberliği sağlayan Efes, bu dakikadan sonra hücumda üst üste top kayıpları yapınca rakibini sayılarına engel olamadı ve ilk periyodu 28-20 geride kapadı. İkinci çeyrekte de istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Efes sadece 9 sayı attığı bu periyotta, 28 sayı geriye düştü ve devre 57-29 Golden State'in üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde de rakibini durdurmayı başaramayan Efes, 3. çeyreği 93-50 maçı da 120-66 kaybetti. Efes'de Kerem Gönlüm attığı 21 sayıyla takımının en fazla skor üreten oyuncusu olurken, Marcus Haislip ve Drew Nicholas 13'er sayıyla maçı tamamladılar. Mustafa Abi 2, Ermal Kurtoğlu 4, Horace Jenkins 8, Bora Hun Paçun 1 ve Cüneyt Erden 4 sayıyla mücadele ederken Barış Hersek süre almasına rağmen sayı şansı bulamadı.

NBA'de sezon öncesi ilk hazırlık maçında Efes Pilsen'in mağlup eden Golden State Warriors'ta ise, toplam 7 oyuncu mücadeleyi çift haneli sayılarda tamamladılar. Dajuan Wagner kaydettiği 18 sayıyla takımının en skorer oyuncusu olurken, Monta Ellis, oyuna dahil olmasına rağmen 17 sayı 5 asistle oynadı. Golden State'de ayrıca, Mike Dunleavy 13, Troy Murphy 12, Baron Davis 12, Andris Biedrins 10 ve Anthony Roberson 10 sayıyla oynarlarken, Murphy ayrıca 10'u ilk periyotta olmak üzere toplam 14 ribaunt alarak double-double yaptı.

14.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Efes, 54 sayı fark yedi

  Bursaspor Başkanı Kızıl Ulusoy'a tepki gösterdi

  Galatasaray A.Gücü önünde

  Sivas Belediyesi Servet'i onurlandırdı

  "Yılın Futbolcusu" adayları belli oldu

  Golf Millî Takımı Afrika yolcusu

  Arda hücum oynamalı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004