Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Bursaspor Başkanı Kızıl Ulusoy'a tepki gösterdi

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un kendisiyle ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

Kızıl, dün bir gazetede, Ulusoy'un geçtiğimiz günlerde kendisinin yaptığı bir röportajla ilgili görüşlerini soran gazeteciye yaptığı, ''kendisini ihanetle itham eden'' açıklamasının yer aldığını bildirdi. Ulusoy'un, ''Levent ile uzun yıllar çalıştım. Onun hayatı hep ihanet içinde geçmiştir. Bu ilk değil'' şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Kızıl, şöyle konuştu:

''Sayın Haluk Ulusoy'un beni kendisine ihanetle itham ettiği haberle ilgili kamuoyuna kısa bir bilgi vermek istiyorum. Sayın Haluk Ulusoy'un ve benim ihanetten anladığım tahmin ederim farklı olmalı. Benim anladığım kadarıyla, sözlük anlamıyla ihanet, zamanında sağda solda, ofis ofis gezip kendisi için her türlü hakaret dolu sözleri sarf edip, hakkında en ağır suçlamalarda bulunanlarla bugün kol kola gezmektir. Bununla ilgili isterse örnekleri daha sonra da isimlendirebilirim.

Tahminim Sayın Haluk Ulusoy'un ihanetten anladığı, bizim zamanında tecrübelerimizle edindiğimiz gerçekleri, başta sayın Başkan Haluk Ulusoy ve Türk futbolunun iyiliği için kamuoyuyla paylaşmakla, ihanet içinde olmaya devam edeceğimi kamuoyuna duyururum.''

14.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Efes, 54 sayı fark yedi

  Bursaspor Başkanı Kızıl Ulusoy'a tepki gösterdi

  Galatasaray A.Gücü önünde

  Sivas Belediyesi Servet'i onurlandırdı

  "Yılın Futbolcusu" adayları belli oldu

  Golf Millî Takımı Afrika yolcusu

  Arda hücum oynamalı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004