Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Ekmekte büyük israf

Türkiye’de her gün üretilen 120 milyon ekmeğin yaklaşık 12 milyonunun israf edildiği vurgulanarak, bunun ekonomiye zararının günlük 2.6 milyon YTL olduğu kaydedildi. Yılda ise 44 yaklaşık 44 milyar ekmeğin 4 milyarı israf ediliyor.


Reklâm kurulu ceza yağdırdı

Reklam Kurulu, bu yılın 9 ayında, ‘’4077 sayılı’’ Tüketicinin Korunması hakkındaki kanuna aykırılığını tesbit ettiği reklamlar sebebiyle toplam 5 mily

TİSK’ten gelir vergisi tavsiyeleri

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), vergi iadesi uygulamasının ne kadar eleştirilse de ‘’belge düzeninin sağlanması ve vergi toplanması


  Almanya ile ticaret yüz güldürüyor

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Kemal Şahin, Türkiye’nin Almanya ile ekonomik ilişkilerindeki potansiyelin her yıl yüzde 20-25 oranında artarak devam ettiğini söyledi.


  Tarımın önemi arttı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Başkanı Şemsi Bayraktar, günümüz dünyasında, gıda maddelerinin üretildiği tarım sektörünün öneminin daha da arttığını bildirdi.


  Dersaneler vergi kaçırıyor

Sayıları her geçen gün artan ve yıllık ciroları 9-10 milyar dolarlarla ifade edilen dershane ve özel kurslarda, yoğun bir vergi kaçağı ve kayıt dışılık yaşanıyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004