Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Pes etmek yok

Belçikalı hoca, G.Saray'ın aldığı başarısız sonuçlardan sonra oyuncular ve teknik heyet olarak pes etmediklerini söyledi. Son dönemlerde çok zorlandıklarını belirten Gerets, "Çarşamba günü PSV maçında böyle oynarsak hezimete uğrarız. Değişik kadro ile bu maça çıkacağız" dedi.


Doğan: Trabzon 2. yarıda bambaşka bir takım olacak

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "İlk yarının sonuna kadar bu eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Biz ligin ilk yarısını rakiplerimizden kopm

12 Dev Adam'ın rakipleri belli oluyor

3-16 Eylül 2007 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenecek olan 35. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nın kura çekimi 19 Ekim 2006, Perşembe günü


  Schalke'nin ilk golü Halil Altıntop'tan

Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) 7. haftasında Schalke 04, Hamburg'u deplasmanda 2-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmadaki ilk golü 16. dakikada Halil Altıntop atarken, milli futbolcu 69. dakikada yerini başka bir Türk oyuncu Mesut Özil'e bıraktı.


  4. Türkiye Rallisi'ni Gröholm kazandı

Dünya Ralli Şampiyonası'nın 13. ayağı olan 4. Türkiye Rallisi'ni, 3.28.16.30'luk dereceyle Ford pilotu Marcus Gröholm kazandı.


  18. Bodrum Kupası Yat Yarışı başladı

Era Bodrum Yelken Kulübü'nün düzenlediği, 18. Bodrum Kupası Yat Yarışları yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 100 yatın katılımıyla başladı


  İngiltere'de "Beckham milli takıma" baskısı

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, İngiltere Milli Takım Teknik Direktörü Arsene Wenger'e David Beckham'ı takıma geri çağırması uyarısında bulundu.


  Serhat hocasıyla anlaşamıyor

Belçika'nın Anderlecht takımında oynayan eski Fenerbahçeli Serhat Akın, maçtan sonra antrenörü Vercauteren'e kızarak ''Adam beni lütfederek oynatıyor. Takım 4-0 önde, beni daha önce değiştirebilirdi. Bir türlü hocayı anlayamıyorum'' dedi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004