Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

IMF’den bütçeye itiraz

IMF, 2007 bütçesi için öngörülen 207 milyar YTL’lik büyüklüğe itiraz etti. Ekonomi yönetimi tasarruf arayışlarını sürdürüyor. Büyüklüğün 204 milyar YTL’ye kadar çekildiği ancak IMF’nin rakamın daha da düşürülmesini istediği belirtiliyor.


2. el oto piyasası durgun

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasına rağmen 2. el otomobil piyasasında yaprak kımıldamadığı ve piyasanın durgun olduğu belirtildi. Samsun’da oto galericil

Balıkçıların umudu hamsi

Rize Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mesut Rakıcı, Karadenizli balıkçıların bu yıl pek verimli bir av sezonu yaşamadıklarını, umutlarını hamsi avına b


  29 Ekim'de uçaklar bedava

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, "Hava yolları şirketleri 29 Ekim’de vatandaşları bedava uçuracaklar ancak uygulama kapsamında kaç kişiyi ücretsiz uçuracaklar o henüz netlik kazanmadı” diye konuştu.


  Alkol iddiası bakkalları vurdu

Türkiye Bakkallar ve Bayiler Federasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ‘’TÜBİTAK tarafından yapılan analizlerin ardından, gazoz ve meşrubatlardaki alkol oranı ile ilgili yapılan açıklamalar bakkal esnafına darbe vurdu’’ dedi.


  Bankaların kârı dalgada arttı

Uluslar arası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türk bankacılık sektöründe yabancı payının yeni anlaşmalarla yıl sonunda yüzde 18 olacağını öngördü.


  İşçi ikramiyeleri bugün ödeniyor

Kamuda çalışan işçilere 6772 sayılı yasanın ilgili maddesi gereğince, Bakanlar Kurulunca takdiren ödenecek ilâve tediyenin (ikramiye) tamamı bugün ödenecek.


  Sigorta bilgileri ’cep’ten öğrenilecek

SSK’lılar sigorta bilgilerini cep telefonlarına gönderilecek mesajla öğrenilebilecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004