Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kocaeli müzelerine kavuşuyor

Kocaeli Müze Müdürü İlksen Özbay, Kocaeli’nde restore edilen tarihi Gar Binası ile çevre düzenlemesi yapılan yaklaşık 9 dönümlük alanın önümüzdeki yılın ortalarından itibaren Arkeoloji ve Etnografya Müzesi olarak hizmete açılacağını bildirdi.



Grup 16’dan Kapadokya’da resim sergisi

Kapadokya’da Grup 16 Sanat Günleri Resim Sergisi, Uçhisar Karlık Evi’nde açıldı. Serginin açılışını Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu yaptı. 16 kişiden oluşan ve kendilerine Grup 16 adını veren ressamların açtığı karma resim sergisinin açılış törenine Vali Hacımustafaoğlu’nun yanı sıra, çok sayıda dâvetli katıldı.



Çanakkale tiyatrosu ağlattı

Çanakkale Savaşı sırasında yaşanan hadiseleri ve şehit düşen bir askerin hayatını anlatan tiyatro gösterisi, öğrencileri hıçkırıklara boğdu. Çanakkale Zaferi’nin 91. yıldönümü sebebiyle Samsun Cumhuriyet Meydanı’na kurulan Cumhuriyet Kültür ve Sanat Fuarı’nda, en büyük ilgiyi savaşın anlatıldığı tiyatro gösterisi gördü.



BSF Sinema Akademisi eğitime başladı

BSF Akademi’nin ünlü İngiliz kurumu Cavendish College ile ortaklaşa gerçekleştirdiği Sinema-TV Okulu öğrenime başladı. Okulun öğretim üyeleri arasında yer alan sinema ve televizyon dünyasının önemli isimlerinin de hazır bulunduğu açılıştan sonra ilk dersi BSF Sinema-TV Okulu direktörü Yusuf Kaplan verdi.



“Okul öncesi” semineri

Okyanus Kolejlerinin anaokulu velilerine yönelik düzenleyeceği, "Okul öncesi dönemde etkili anne baba modeli" isimli seminer saat 16:00'da çocuk ve ergen psikiyatri Uzm. Dr. Isman Abalı tarafından Beylikdüzü Okyanus Koleji Konferans Salonunda gerçekleşecek.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004