Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Bediüzzaman’ın Sevgi Dünyası”nda buluşuyoruz

Yeni Asya Gaziantep Temsilciliği tarafından düzenlenen “Bediüzzaman’ın Sevgi Dünyası” başlıklı program, 11 Kasım Cumartesi Günü saat 19:30’da Gaziantep Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu’nda icra edilecek.

Program, Yeni Asya İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın yapacağı açılış konuşması ile başlayacak. Daha sonra Araştırmacı-Yazar Dr. Hakan Yalman, “Kâinatı Kuşatan Sevgi ve Nur-u Muhammedî (asm)” başlıklı bir konuşma yapacak. “Başkasının Günahına Ağlayan Adam” kitabının yazarı Vehbi Vakkasoğlu, aynı başlık altında bir konuşma yapacak. Son olarak “Haktan Geldik Var Olduk” ve “Aziz Üstadım” adlı eserleri ile tanınan Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ali Oktay’ın vereceği konser ile program sona erecek. Programın sonunda yazar Vehbi Vakkasoğlu kitaplarını, Sanatçı Ali Oktay ise kaset ve CD’lerini imzalayacak.

Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı, sevgi ve hoşgörüye büyük ihtiyaç duyduğumuz, birbirimizi anlamaya çalışmamız gerektiği bir dönem yaşıyoruz. Bediüzzaman’ın “Biz muhabbet fedaileriyiz, husumete vaktimiz yoktur” sözü ve bu çerçevede ifade edilen birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik mânâlarına her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir ortamda yapılacak toplantının, yoğun bir katılım ile gerçekleşmesi bekleniyor.

Aşur DİCLELİ

09.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kütüphaneler hayatın merkezine geliyor

  Misstanbul’dan missergi

  Bursa evliyaları DVD’de

  “Bediüzzaman’ın Sevgi Dünyası”nda buluşuyoruz

  Sinemanın öncü isimleri tartışıldı

  Mevlânâ’ya ziyaretçi akını


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004