Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KADIKÖY'DE DERBİ GÜNÜ

Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, 14. hafta maçında bugün karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı, kariyerinde ilk kez derbi karşılaşmasına çıkacak olan Vedat Yüksel yönetecek. Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçta Vedat Yüksel'in yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Alper Ulusoy yapacak.


İlk defa derbi görecekler

Derbi maç öncesinde Fenerbahçe'de Tümer'in yanı sıra sezon başında kadroya dahil olan Lugano, Edu, Uğur, Kezman ve Deivid ile genç oyuncular Can ve Ke

Rüştü haftaya ameliyat olacak

A Milli Takımının İtalya ile yaptığı özel maçta sakatlanan Fenerbahçeli kaleci Rüştü Reçber, gelecek hafta ameliyat olacak.


  Derbide 2 bin 456 polis görevde

Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında bugün yapılacak derbi maç için geniş güvenlik önlemleri alınacak.


  PAF'ta da derbi heyecanı yaşanacak

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki ezeli rekabetin heyecanı bugün Profesyonelliğe Aday Futbolcular (PAF) Ligi'nde de yaşanacak.


  Trabzon, Sivas'ta galip gelecek mi?

Süper Lig'de bugün Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, galibiyet özlemini gidermek istiyor. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç saat 15.00'de başlayacak.


  LİGDE DİĞER MAÇLAR

14.00 Ankara-Gaziantep: Aytekin Durmaz 14.00 Ç. Rize-K.Erciyes: Özgüç Türkalp 14.00 Bursa-Denizli: M. Selçuk Dereli


  Beşiktaş'a yeni gelir kapısı

BJK Fulya Süleyman Seba Projesi kapsamında, Beşiktaş Kulübü ile Real Hipermarketler A.Ş arasındaki anlaşmanın imza töreni yapıldı.


  Castrol İstanbul Rallisi bugün

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın ilk ayak yarışı bugün yapılacak.


  Ataman Bologna'da

Basketbolda ULEB Avrupa Ligi'nde Efes Pilsen ile birlikte (A) Grubu'nda bulunan ve ligde galibiyet alamayan tek ekip konumundaki İtalya'nın Climamio Bologna takımı, antrenör Ergin Ataman ile sezon sonuna dek anlaştı.


  Szymkowiak 30. yaşını kutladı

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncu Miroslaw Szymkowiak'ın 30. yaş günü kutlandı.


  Mehmet, yine Jazz'ı uçurdu

ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA) Mehmet Okur takımı Utah Jazz'ın, deplasmanda Seattle Supersonics'i 118-109 yendiği karşılaşmada ilk 5'te forma giyerek, 34 dakikada 15 sayı attı, 4'ü hücum 7'si savunma olmak üzere 11 ribaunt aldı ve 4 asist yaptı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004