Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Huzursuz bir nesil yetişiyor

Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi 13. Psikiyatri Kliniği Şefi Doç. Dr. Kemal Sayar, ‘’umut seferberliği’’ önerdi. Doç. Dr. Sayar, yaptığı açıklamada, gerek hastahanede gerekse muayenehanede dinlediği hastaların yaşadıkları hikâyelerin çoğunun, ‘’adeta gazetelerin 3. sayfasından bir demet’’ gibi olduğunu belirtti.


ÇOCUKLAR UNUTULDU

Son olarak 17. Millî Eğitim Şûrâsında alınan bazı kararlar üzerine gündem yeniden laiklik ve irtica tartışmalarına kaydırılmak istenirken, çocukların

Laiklik tartışması gereksiz

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, son günlerde yapay zorlamalarla gündeme getirilmeye çalışılan ‘’laiklik tartışmalarını’’ yersiz ve ge


  Başörtüsüne özgürlük talebinde 83. hafta

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu, İzmit Sabri Yalım Parkı İnsan Hakları Anıtı önünde dün 83. haftasına giren “Başörtüsüne Özgürlük” toplantısını gerçekleştirdi.


  Afla çıktılar, yine suç işlediler

Adalet Bakanı Cemil Çiçek, son 6 yılda 70 bin 804 kişinin şartla tahliye edildiğini, bunlardan 3 bin 337’si hakkında, yeniden suç işledikleri iddiasıyla soruşturma yapıldığını bildirdi.


  Terör örgütüne ait sığınak bulundu

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK'ya ait iki adet sığınak bulundu. Sığınakta patlayıcı madde ele geçirildi.


  4 bin metrelik bayrağı kamyonetle taşıdılar

Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Hareketi Derneği (VKGB) Diyarbakır’da 300 bin kişi katılacak” dediği bayrak yürüyüşüne çoğu çocuk sadece 150 kişi katıldı.


  İKÖ, kadının kalkınmadaki rolünü görüşecek

“İslam Konferansı Örgütü’ne (İKÖ) Üye Ülkelerde Kadının Kalkınmada Rolü’’ konulu İKÖ’ye Üye Ülkeler 1. Bakanlar Konferansı, 20-21 Kasım tarihlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecek.


  Sorunların kaynağı 1982 Anayasası

Mazlumder Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Türkiye’de yaşanan sorunların çoğunun Anayasal temele dayandığını söyledi.


  “Solda ittifak” kavgası

Antalya’nın Alanya ilçesindeki bir yemekte, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile CHP Antalya Milletvekili Atilla Emek arasında solda ittifak tartışması yaşandı.


  Erdoğan: Elektriğe zam yok

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, basın mensuplarının elektriğe zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin sorusu üzerine ‘’Yok böyle bir şey. Olursa zaten biz bunu açıklarız. Kimseden de çekinmeyiz. Şu anda böyle bir şey yok’’ dedi.


  Finlandiya, sorunu bilmiyor

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, AB Dönem Başkanı Finlandiya’nın Kıbrıs sorununu bilmediğini söyledi.


  TBMM, çocuk hakları için devrede

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü ile UNICEF tarafından yürütülecek olan Çocuk Hakları Tanıtım Kampanyası ile çocuk haklarının yaygınlaştırılması amaçlanıyor.


  SP’den ‘Papa'ya hayır’ mitingi

Saadet Partisi (SP), ay sonunda Türkiye’ye gelecek olan Papa 16. Benediktus’un ziyaretini protesto etmek amacıyla İstanbul’da geniş katılımlı bir miting düzenleyecek.


  Ege’de deprem korkuttu

Ege Denizi’nde, 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


  Medyaya kuşku duyuluyor

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Başkanı Orhan Erinç, medyanın güvenirliği konusunda kuşku duyulduğunu söyledi.


  Şiddet kontrol edilsin

17. Millî Eğitim Şûrâsı’nın son Genel Kurul toplantısında, ‘’şiddet ve cinsel içerikli yayınların kontrolünün artırılması’’ önerisi benimsendi. Şûrâ’nın 13 Kasım’da başlayan çalışmaları Cuma günkü Genel Kurul çalışmasıyla tamamlandı.


  Doğalgaz kullanırken havayı değil, evinizi ısıtın

Konutlarda doğalgazın daha verimli kullanılabilmesi için çatı izolasyonunun yapılması, kapı ve pencerelerin sünger ile kaplanması, oda sıcaklığının 19 derecede tutulması ve odanın belli aralıklarla nemlendirilmesi gerektiği bildirildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004