Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

Gizli işler çevirmek topluma zarar veriyor...

Hiç unutmuyorum, 1998 yılıydı. Fransa’da yine parlamentonun sözde Ermeni soykırımı konusunda bir karar almasından kısa bir süre sonra, adı bende saklı askerler, Paris’in tahsis ettiği özel uçakla bu ülkeye gidip, Eryx tanksavar füze projesini gizlice imzaladılar.



“Medeniyetler ittifakı”na “bale” gölgesi

Geçen hafta Pazartesi günü İstanbul’da “Medeniyetler İttifakı 4. Yüksek Düzeyli Grup Toplantısı” girişimi gerçekleştirildi. İspanya ve Türkiye başbakanlarının Birleşmiş Milletler Başkanı Kofi Annan’ın desteğiyle aldıkları bu inisiyatif, bu köşenin gündemini birkaç kez işgal etmişti.



İnsaf yahu!

Yoksa 28 Şubat süreci devam mı ediyor? Bu soruyu sormamın sebebini şu günlerde gazete manşetlerine tırmanan zihniyete bakarak çıkarabilirsiniz. Düne ait manşetlerden özellikle biri fena halde açıklayıcıydı: “İmam-hatip inadı bitmek bilmiyor.”



Fransa’ya karşı ayıp olmasın?

KARA Kuvvetleri Komutanı Sayın İlker Başbuğ’un Türk-Fransız askeri görüşmelerinin askıya alındığını açıklaması, devletimizin içeriye ve dışarıya verdiği görüntü bakımından hoş olmadı.



İmam hatip gerçeği

17’nci Milli Eğitim Şurası çalışmalarına, imam hatip liselerinin sorunlarının damgasını vurması şaşırtıcı değil. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in bu konudaki hassasiyeti biliniyor. Ayrıca toplumun bir kesiminde imam hatipliye haksızlık yapıldığı yolunda düşünce de vardır.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004