Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

DEVRE ARASI REVİZYON VAR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ligin ilk yarısında önlerinde 2 maç olduğunu ve bu maçlardan sonra takımı derleyip toparlayacaklarını ve Trabzonspor'un layık olduğu yerlere geleceğini söyledi.


Avni Aker'de hasar büyük

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan maçın son dakikalarında başlayan olaylarda, 4 bin 500 do

Sakaryaspor'da düşme korkusu

Sakaryaspor Kulübü Başkan Vekili Rıdvan Duran, Sakaryaspor'un ligden düşmemesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.


  Selim Balcıoğlu Castrol İstanbul Rallisinde 2'de 2 yaptı

İstanbul Otomobil Sporları Kulübü (İSOK) tarafından düzenlenen Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası'nın 2. ayağını da Subaru Impreza N12 otomobili ile Selim Bacıoğlu kazanarak, 2'de 2 yaptı.


  FENER'İN ZOR HAFTASI

Fenerbahçe, UEFA Kupası (H) Grubu'nda 30 Kasım Perşembe günü İspanya'nın Celta Vigo takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.


  Ümit Özat: En kısa sürede döneceğim

Fenerbahçe'de tedavisi devam eden kaptan Ümit Özat'ın bugün MR'ı çekildi. Kadıköy'deki Acıbadem Hastanesi'nde çekilen MR'dan sonra bir açıklama yapan Ümit, bugün tedavinin ikinci aşamasına geçtiklerini belirterek, ''İnanıyorum ki en kısa sürede sahalara döneceğim'' dedi.


  En ünlü marka Barcelona

Futbolda dünyanın en ünlü kulüpleri listesinde, son 2 sezondur İspanya'da ve geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan FC Barcelona ilk sırayı aldı.


  Beşiktaş Cola Turka basketbolda Strasbourg'la bugün oynuyor

Beşikta Cola Turka, Erkekler ULEB Kupası'nda bugün Fransa'nan Strasbourg takımıyla deplasmanda karşılaşacak.


  Brugge bugün geliyor

UEFA Kupası (B) Grubu'nda çarşamba akşamı Beşiktaş ile karşılaşacak Belçika'nın Club Brugge takımı bugün İstanbul'a gelecek.


  A.Gücü savunması liğin en başarılısı

Süper Lig'de son haftalarda teknik direktör Hikmet Karaman ile büyük bir çıkış yakalayan Ankaragücü'nde, elde edilen başarının sırrı savunmanın performansında.


  Türkiye'de futbolun bayramı olacak

Futbol Federasyonu Genel Koordinatörü Gündüz Tekin Onay'ın önerdiği, Süper Lig, Lig A ve B ile Üçüncü liglerin başlamasına 1 hafta kala kutlanması planlanan 'Futbol Bayramı' projesini değerlendiren Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, önerinin yönetim kurulunda görüşmeye açılmasını istedi.


  ESKİ DOSTLAR İŞBAŞINDA

Avrupa'da bu hafta milli fubolcularımızdan ses çıkmadı. Golcülerimiz bu hafta kesintiye uğrarken eski dostlar ve gurbetçiler bu haftaya damgalarını vurdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004