Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ESKİ DOSTLAR İŞBAŞINDA

Avrupa'da bu hafta milli fubolcularımızdan ses çıkmadı. Golcülerimiz bu hafta kesintiye uğrarken eski dostlar ve gurbetçiler bu haftaya damgalarını vurdu.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve sarı saçları mavi gözleriyle dikkat çeken Ufuk Talay futbol hayatını Avustralya'nın FC Sydney önemli takımında sürdürüyor. Dwight Yorke ile takımın en silahı olarak dikkat çeken Talay bu hafta takımının Queensland Roar'u 3-0 yendiği karşılaşmada ağları sarsan Ufuk Talay'ın ligde 2 golü bulunuyor.

LAZETİC'DEN SES ÇIKTI

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla beğeni kazanan ve hemen ardından İtalya'ya giden Sırp futbolcu Nicola Lazetic futbol hayatını Torino takımında sürdürüyor. Takımının Atalanta'yı deplasmanda 2-1 yendiği maçta ilk golü atan Lazetic oynadığı futbolla alkış aldı.

ANELKA 2 GOLLE PATLADI

Nicolas Anelka bir coştu pir coştu. Eski takımı Arsenal'e patlayan Anelka 2 gol kaydetti. Bolton Wanderers birçok eksiği bulunan Arsenal'i 3-1 ile geçerken galibiyetin baş mimarı Fransız Nicolas Anelka'ydı.

D'HAENE İŞ BAŞINDA!

Trabzonspor'a büyük umutlarla gelen ama iyi bir performans gösteremeyen Belçikalı savunma oyuncusu Karol D'Haene takımı Zulte Waregem'in Club Brugge ile oynadığı maçta 1 gol kaydetti. Belçikalı futbolcu daha önce Vestel Manisaspor'da da forma giymişti.

EMEKTAR BUSHİ'DEN GOL

Türkiye'de neredeyse oynamadık takım bırakmayan Alban Bushi Yunanistan'da futbol hayatını sürdürüyor. Takımı Kalamaria'nın güçlü Panathiniakos'a 3-2 yenildiği karşılaşmada bir gol kaydeden Bushi'yi Trabzonspor, İstanbulspor ve Adanaspor gibi kulüplerden hatırlayabiliriz.

ŞOTA DURMAK BİLMİYOR

Trabzonspor'da ikiz kardeşi Arçil ile beraber taraftarın sevgilisi haline gelen Şota futbol hayatını Hollanda'nın AZ Alkmaar takımında sürdürüyor. Takımının Heerenveen'i 3-1 yendiği karşılaşmada bir gol atan Şota ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı.

VUGRİNEC 2. BAHARINDA

Trabzonspor'dan sonra yıllarca İtalya'da oynayan Vugrinec ülkesine döndüünden beri ikinci baharını yaşıyor adeta. D.Zagreb'in Brezilya asıllı futbolcusu Eduardo ile beraber en önemli gol ayağı olan Vugrinec Komen Ingrad'ı 2-0 yendikleri maçta bir gol attı.

HAKAN YAKIN COŞTU

Almanya'dan büyük umutlarla Galatasaray'a gelen ama bekleneni veremeyerek ülkesine dönen Hakan Yakın Young Boys takımının en etkili silahı. Tecrübeli futbolcu takımının Schaffhausen'i 3-2 yendikleri maçta 2 gol kaydetti.

28.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DEVRE ARASI REVİZYON VAR

  Avni Aker'de hasar büyük

  Sakaryaspor'da düşme korkusu

  UEFA, İran'a men cezasını kaldırdı

  Selim Balcıoğlu Castrol İstanbul Rallisinde 2'de 2 yaptı

  FENER'İN ZOR HAFTASI

  Ümit Özat: En kısa sürede döneceğim

  En ünlü marka Barcelona

  Beşiktaş Cola Turka basketbolda Strasbourg'la bugün oynuyor

  Brugge bugün geliyor

  A.Gücü savunması liğin en başarılısı

  Türkiye'de futbolun bayramı olacak

  ESKİ DOSTLAR İŞBAŞINDA


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004