Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'İN ZOR HAFTASI

Fenerbahçe, UEFA Kupası (H) Grubu'nda 30 Kasım Perşembe günü İspanya'nın Celta Vigo takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Süper Lig'de, deplasmanda Trabzonspor'u mağlup etmeyi başaran sarı-lacivertliler, İspanyol ekibiyle yapacağı maçın ilk çalışmasını yaptı. Trabzon'da ilk 11'de forma giyen futbolcular takımdan ayrı aktif dinlenme çalışmaları yaptı. İlk 11'de yer alan oyunculardan Kezman ve Deivid ise salonda çalıştı.

ALEX ÇOK NEŞELİYDİ

Teknik direktör Zico, diğer futbolculara ısınma ve şut çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç yaptırdı. Antrenmanda özellikle Alex'in neşeli tavırları dikkat çekti. Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Rüştü, Selçuk, Kerim ve çalışma saatinde MR'ı çekilen Ümit katılmadı. Lugano ise üst sahada yapılan takım halindeki koşunun ardından çalışmasını salonda sürdürdü. Öte yandan, sarı-lacivertlilerin Belek'de yapacağı devre arası kampının 4-12 Ocak tarihleri arasında olması bekleniyor.

ZICO'NUN OĞLU İDMANDA

Zico'nun, Brezilya'dan kendisini ziyarete gelen oğlu Thiago, Fenerbahçe'nin antrenmanına katıldı. Brezilya'da son olarak Flemango takımında forma giyen, ancak şu anda boşta olan genç orta alan oyuncusu, sarı-lacivertlilerin antrenmanının tamamında yer aldı. Uzun süredir ayrı olduğu ailesini çok özlediğini kaydeden teknik direktör Zico, Thiago'nun ziyaretinin kendisini çok sevindirdiğini ifade etti.

ÇOCUKLAR BASKI ALTINDA

Oğlunun formunu koruması açısından antrenmana katıldığını ve bir hafta İstanbul'da kalacağını bildiren Zico, genelde büyük futbolcuların oğullarının babalarının performansını yakalayamadığı yönündeki bir soruya şöyle cevap verdi: ''Genelde böyle oyuncular babalarıyla çok fazla karşılaştırıldıkları ve babası gibi olmak zorundaymış gibi görüldüğü için zorluk çekiyorlar. Futbol kariyerlerinde başarılı olmaları için çok fazla azimli ve yetenekli olmaları gerekiyor. Benim de çocuğumun işini zorlaştıran kısım bu. Bu onlar üzerinde baskı yapıyor.''

F.BAHÇE BÜYÜK CAMİA

Thiago ise şimdiye kadar Fenerbahçe'yi babası ile yaptığı telefon konuşmalarından ve televizyonda izlediği maç özetlerinden tanıdığını kaydederek, ''Brezilya'daki kulüp yapılarını biliyorum. Buradaki bir yapıya dünyada çok az kulüp sahip. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü yakından gördüğüm için mutluyum'' diye konuştu.

28.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  DEVRE ARASI REVİZYON VAR

  Avni Aker'de hasar büyük

  Sakaryaspor'da düşme korkusu

  UEFA, İran'a men cezasını kaldırdı

  Selim Balcıoğlu Castrol İstanbul Rallisinde 2'de 2 yaptı

  FENER'İN ZOR HAFTASI

  Ümit Özat: En kısa sürede döneceğim

  En ünlü marka Barcelona

  Beşiktaş Cola Turka basketbolda Strasbourg'la bugün oynuyor

  Brugge bugün geliyor

  A.Gücü savunması liğin en başarılısı

  Türkiye'de futbolun bayramı olacak

  ESKİ DOSTLAR İŞBAŞINDA


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004