Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ŞİKE SORUŞTURMASI

Futbol Federasyonu, Star televizyonunda yayınlanan F.Bahçe'nin 2001'de kazandığı şampiyonlukla ilgili Samsunspor'a şike, Trabzonspor'a da teşvik primi verdiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım iddialar için "karalama" dedi.


Beşiktaş UEFA'da Brugge'yi ağırlıyor

UEFA Kupası (B) Grubu'nda bugün Belçika'nın Club Brugge takımı ile karşılaşacak Beşiktaş'ta tek hedef galibiyet. (B) Grubu'nda oynadığı 2 maçı puansız

Aurelio: Tekrar ilk 11'e gireceğim

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio, en kısa sürede teknik direktör Arthur Zico'nun istediği form düzeyine yükselerek tekrar ilk 11'e girec


  Efes, Ataman'lı Bologna önünde

N Efes Pilsen Basketbol Takımı, ULEB Erkekler Avrupa Ligi (A) Grubu'ndaki 6. maçında bugün İstanbul'da, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı İtalya'nın Climamio Bologna takımıyla karşılaşacak.


  Arda'ya 50 bin YTL kafa atma cezası

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Bordeaux ile yapılan (C) Grubu 5. maçında rakibine kafa atan Arda Turan'a 50 bin YTL para cezası verdi.


  Daum'a 10 bin kişiden sevgi seli

Almanya İkinci Ligi'nde mücadele eden FC Köln'ün yeni teknik direktörü Christoph Daum, takımına dünyanın her ülkesinden olduğu gibi Türkiye'den de oyuncu transferi yapabileceğini ancak bunu şimdi konuşmak istemediğini söyledi.


  Serhat Akın'a Köln kancası

Almanya İkinci Lig takımlarından FC Köln'ün yeni teknik direktörü Christoph Daum, Serhat Akın'ı gündemine aldı



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004