Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aurelio: Tekrar ilk 11'e gireceğim

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio, en kısa sürede teknik direktör Arthur Zico'nun istediği form düzeyine yükselerek tekrar ilk 11'e gireceğine inandığını söyledi.

Mehmet Aurelio, yedek kalmasının kendisini hırslandırdığını belirterek, "Hocam bir süre önce benimle konuştu ve istediklerini yeterince sahada uygulayamadığını söyledi. Ben de çalışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki ben de bir gün ilk 11'de olacağım. Zico bana istediklerini uygulayamadığım için bir süre çalışmam gerektiğini ve ilerleyen süreçte forma şansı bulabileceğimi söyledi. Onun istediği futbol felsefesini kafama oturtmak için en iyi şekilde çalışmalarıma devam ediyorum'' diye konuştu.

Celta Vigo, F.Bahçe'yi sadece

yenmeyi düşünüyor

UEFA Kupası H Grubu'nda, perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe'nin rakibi olan Celta Vigo, sadece kazanmayı düşünüyor. Celta Vigo'nun İspanyol vatandaşlığına geçen Kosta Marfilli defans oyuncusu Yago You Alonso, Fenerbahçe ile oynayacakları maç için, ''Bir final maçı olacak. Tur için kaybedemeyiz. Kazanmak için çıkacağız ve neler olacağını göreceğiz'' dedi. La Liga'da Real Zaragoza karşısında oynanan son maçta yedekler arasında olan Yago, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya çıkmayı umduğunu ifade edip, oynamak istediğini söyledi. Öte yandan, Fenerbahçe takımı, maçın oynanacağı Vigo kentine bugün 12.55'te varacak.

Futbolcular ve kulüp yöneticilerinin ayrı otellerde kalacağı, kafilenin cuma günü saat 11.00'de Vigo'dan İstanbul'a hareket edeceği belirtildi.

29.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞİKE SORUŞTURMASI

  Beşiktaş UEFA'da Brugge'yi ağırlıyor

  Aurelio: Tekrar ilk 11'e gireceğim

  NBA'de Türk derbisi Hidayet'in

  Efes, Ataman'lı Bologna önünde

  Arda'ya 50 bin YTL kafa atma cezası

  Daum'a 10 bin kişiden sevgi seli

  Serhat Akın'a Köln kancası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004