Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ŞİKE SORUŞTURMASI

Futbol Federasyonu, Star televizyonunda yayınlanan F.Bahçe'nin 2001'de kazandığı şampiyonlukla ilgili Samsunspor'a şike, Trabzonspor'a da teşvik primi verdiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım iddialar için "karalama" dedi.

Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Samsunspor'a şike, Trabzonspor'a da teşvik primi verdiği iddiaları üzerine inceleme başlattı. Star Televizyonu tarafından yapılan program sonrasında açıklamada bulunan Futbol Federasyonu Başkanvekili Kemal Kapulluoğlu, programın kasetini ve tarafların iddialarını dinlemek için inceleme başlattıklarını ve konunun bu inceleme kurulunda görüşüldükten sonra Futbol Federasyonu Yönetim Kuruluna geleceğini söyledi. Kapulluoğlu, konu ile ilgili kararın yönetim kuruluna ait olduğunu sözlerine ekledi.

AZİZ YILDIRIM: KARALAMA

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım iddialarla ilgili olarak, “Futbol Federasyonu seçimleri gündeme geldiği gün bu iddiaların ortaya atılması ilginç” diyerek, “Bu kişiler Aziz Yıldırım’a saldırarak, karalama politikası ile Fenerbahçe’ye zarar vermeye çalışıyorlar. Kimseye pabuç bırakmam” diye konuştu. O kişinin bazı menfaatler karşılığında konuştuğunu iddia eden ve “Her şey gün ışığına çıkacak” diyen Yıldırım, “Hukuki haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Şu anda yurt dışındayım. Çarşamba günü (yarın) basın toplantısı düzenleyerek Fenerbahçe için nasıl bir tezgah kurulduğunu kamuoyuna anlatacağım” ifadesini kullandı. Fenerbahçe kulübü hafta ortasında Başbakana resmi mektup yazarak, bu olayın sonuna kadar araştırılmasını da istemişti..

YÜCEL UYAR YALANLADI

Eski Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, bir televizyon kanalında yayınlanan programda konu edilen ve 2000-2001 sezonunda oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Kimileri reyting yapmak kimileri birbiriyle uğraşmak adına bu karalamayı yapmışlardır'' dedi. Uyar, yaptığı basın açıklamasında, iddialardan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, söz konusu iddialarla ilgisi bulunmadığını söyledi.

BİR LİRA BİLE ALMADIM

Söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayan Uyar, ''Bırakın beni, babamı, 7 kuşak nesilden akrabama biri bir lira verdiğini söylesin ben ertesi gün bir daha sahalardan görülmemek üzere ayrılırım'' dedi.

İLHAN'I BİLE OYNATTIM

İddialara konu Fenerbahçe maçı için takımını en iyi şekilde hazırladığını ve motive ettiğini belirten Uyar, o dönemde de bazı çevreler tarafından teşvik primi konusunun gündeme getirildiğini söyledi. Söylentilere haklılık kazandırmamak için büyük çaba gösterdiklerini anlatan Uyar, kampta disiplinsiz davranışta bulunan İlhan'ı normal şartlarda kadro dışı bırakması gerekirken, davranışına göz yumduklarını belirterek, şunları anlattı: ''O gün enteresan bir olay oldu. Bu basına yansımadı. İlhan'ın huzursuzluğu vardı. Ter idmanından önce topu atarak camı kırdı. Benim o gün İlhan'ı kovmam lazımdı. Ben eğer İlhan'ı kadroya almasaydım o zaman da 'İlhan'ı oynatmadı' diyeceklerdi.''

29.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ŞİKE SORUŞTURMASI

  Beşiktaş UEFA'da Brugge'yi ağırlıyor

  Aurelio: Tekrar ilk 11'e gireceğim

  NBA'de Türk derbisi Hidayet'in

  Efes, Ataman'lı Bologna önünde

  Arda'ya 50 bin YTL kafa atma cezası

  Daum'a 10 bin kişiden sevgi seli

  Serhat Akın'a Köln kancası


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004