Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe, İspanya'da Celta Vigo ile oynuyor

UEFA Kupası (H) Grubu'ndaki 3. maçında bugün deplasmanda İspanya'nın Celta Vigo takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 127. maçına çıkacak. Show TV saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı naklen yayınlayacak.

Temsilcimiz maçtan en az bir puan aldığı taktirde gruptan çıkmak için büyük bir avantaj elde edecek. Sarı-lacivertli ekip Avrupa kupalarında bugüne dek yaptığı 126 maçta 40 galibiyet 17 beraberlik ve 69 yenilgi aldı. 126 maçta rakip filelere 145 gol atan sarı-lacivertliler, kendi kalesinde ise 219 gole engel olamadı. Sarı-lacivertli ekip bugünkü mücadeleyle Celta Vigo ile ilk karşılaşmasına çıkacak.

UEFA Kupası (H) Grubu'nda yarın İspanya'nın Celta Vigo takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'nin, Avrupa kupalarında İspanyol ekiplere karşı galibiyeti bulunmuyor. Avrupa mücadelesinde daha önce Şampiyonlar Ligi'nde FC Barcelona ve UEFA Kupası'nda da Real Betis ve Real Zaragoza ile karşılaşan sarı-lacivertliler, rakipleriyle yaptığı 6 maçta galibiyetin yanı sıra beraberlik de alamadı. İspanyol rakiplere karşı çıktığı 6 maçın 6'sında da mağlubiyetten kurtulamayan sarı-lacivertliler için, deplasmanda Celta Vigo karşısında alınacak bir galibiyet ya da beraberlik oldukça önem taşıyor.

Vigo havaalanı önünde İspanyol gazetecilere demeç veren Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Kezman, ''Celta Vigo'nun 3 puan kazanmak zorunda olması bizim için bir avantaj. Çünkü saldıracaklardır. Kontratakla cevap verdiğimizde istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum'' diye konuştu. ''Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusu kim?'' sorusuna, Kezman, ''Alex'' cevabını verdi.

30.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BUGÜN BİZE, YARIN SİZE

  F.Bahçe, İspanya'da Celta Vigo ile oynuyor

  F.Bahçe Ülker Napoli önünde

  Ertuğrul Sağlam: Samsun'daki maçta şike olmadı

  Dünyanın en iyi futbolcusu 18 Aralık'ta belli olacak

  Şike iddiaları

  Altay sürpriz yaptı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004