Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 30 Kasım 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ertuğrul Sağlam: Samsun'daki maçta şike olmadı

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolculuk döneminde Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanan 2000-2001 sezonundaki karşılaşmayı anımsatarak, "O gün dürüst bir maç ortaya koymuştuk. Ancak kaybettik. Ben takım arkadaşlarımın ve teknik direktörümüz Yücel Uyar'ın böyle bir şeye kalkışacağına zerre kadar inanmıyorum" dedi.

İNANMIYORUM

Kendisinin bu maç öncesinde kadroya alınmaması yönündeki sözlerinde şike iddialarında geçtiğinin hatırlatılması üzerine Ertuğrul Sağlam, "Benim adıma ne mutlu bir şey. Ama ben o maçta oynadım. Arkadaşlarımızla birlikte iyi bir mücadele ortaya koyduk" diye konuştu. Şike iddialarının gerçekle alakası olup olmadığı şeklindeki soru üzerine ise Sağlam, "O maçı çok iyi hatırlıyorum. Benim sakat olup olmadığımı hatırlamıyorum. Ama o maçta oynadım ve bunu çok iyi hatırlıyorum. O maçla ilgili ortaya atılan iddialara inanmıyorum. Ne futbolcuların ne de teknik direktörün böyle bir şeye kalkışacağına inanmıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

YÜCEL UYAR ÖRNEK BİRİSİ

Sağlam, Yücel Uyar'ın çok dürüst ve karakterli bir insan olduğunu ifade ederek, "Yücel Uyar benim hocalığımı yaptı. Bu olayların içerisinde olacağına zerre kadar inanmıyorum. Bana göre Yücel Uyar, örnek alınması gereken birisidir. O gün 1-0 öne geçtik ve pozisyonlar bulduk. Seyirci hakimiyeti de Fenerbahçe'de idi. Dürüst bir maç oynadık ve kaybettik. Ben o takımda oynadığım için söyleyebilirim, kesinlikle zerre kadar ne hocadan ne de futbolcudan böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum" dedi

30.11.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BUGÜN BİZE, YARIN SİZE

  F.Bahçe, İspanya'da Celta Vigo ile oynuyor

  F.Bahçe Ülker Napoli önünde

  Ertuğrul Sağlam: Samsun'daki maçta şike olmadı

  Dünyanın en iyi futbolcusu 18 Aralık'ta belli olacak

  Şike iddiaları

  Altay sürpriz yaptı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004