Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YILDIRIM DÜZELTME YAPTI

Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, başkan Aziz Yıldırım'ın dünkü basın açıklamasında kullandığı, ''Bu ülkede, ülke menfaati için çarpışıp hapis yatanlar var, bu ince bir mesajdır'' sözlerinin kamuoyunda yanlış anlaşıldığını duyurdu. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, bu sözler için ''Başkan hedef mi gösteriyor? Tehdit mi savuruyor ya da hapiste yatan birilerini mi ima etmeye çalışıyor?'' şeklinde sorgulamalar yapmanın son derece yanlış ve topluma verilmek istenen temiz spor mesajını gölgelemeye yönelik bir hareket olduğu ifade edildi.


Gerets: Derbi sonum olabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Belçika'ya dönmesi halinde sadece Standart Liege takımını çalıştırmak isteyeceğini kaydetti. Eşinden ayrılma

Derbinin hakemi Selçuk Dereli

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray takımları arasında 3 Aralık Pazar günü yapılacak 2006 yılının son derbi maçını FIFA kokartlı hakem Selçuk Dere


  Bursaspor-Trabzonspor

Süper Lig'de son 6 haftadır galibiyet alamayan ve tarihin en kötü dönemini geçiren Trabzonspor, bugün Bursaspor karşısında galibiyet arayacak.


  Potada da derbi heyecanı

Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasında 3 Aralık Pazar günü yapılacak derbi maçın hakemleri açıklandı.


  Beşiktaş UEFA'da umut tazeledi

UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu nda Belçika temsilcisi Club Brugge'ü 2-1 yenen Beşiktaş, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı.


  Spurs, Utah'a Jazz yapamadı

NBA'de bu sezonun en iyi 2 takımı Utah Jazz ve San Antonio Spurs, Utah'ta karşı karşıya geldi. Salt Lake City'de bulunan Energy Solutions Arena'da yapılan ve 19 binden fazla taraftarın izlediği mücadelede Mehmet Okur'ur forma giydiği Utah Jazz, sahadan 83-75 galip ayrıldı.


  62'lik Frazier ringe çıkıyor

Eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu 62 yaşındaki Amerikalı Joe Frazier, bir hayır maçı için eski bir amatör boksör olan 66 yaşındaki Memphis Belediye Başkanı Willie Herenton ile karşılaşacak.


  "Tenis Dünyası" piyasaya çıktı

Sportif Yayıncılık tarafından yayınlanan Tenis Dünyası Dergisi’nin ilk sayısı piyasaya çıktı.


  HAKEMLER AÇIKLANDI

1 Aralık Cuma:

20.00 Bursaspor-Trabzon: Vedat Yüksel

2 Aralık Cumartesi:

14.00 Sivas-Ankaragücü: Tolga Özkalfa

14.00 Konya-Çaykur Rize: Fırat Aydınus

14.00 Kayseri-Denizlispor: Yılnur Önen

19.00 Ankaraspor-Beşiktaş: Cem Deda


  Hakan Şükür'e burun ameliyatı

Galatasaray, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçının hazırlıklarını Erik Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı çalıştı.


  UEFA Sağlık Semineri sona erdi

Futbol Federasyonu ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilen 4. UEFA Sağlık Sempozyumu sona erdi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004