Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YILDIRIM DÜZELTME YAPTI

Fenerbahçe Kulübü yaptığı açıklamada, başkan Aziz Yıldırım'ın dünkü basın açıklamasında kullandığı, ''Bu ülkede, ülke menfaati için çarpışıp hapis yatanlar var, bu ince bir mesajdır'' sözlerinin kamuoyunda yanlış anlaşıldığını duyurdu. Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, bu sözler için ''Başkan hedef mi gösteriyor? Tehdit mi savuruyor ya da hapiste yatan birilerini mi ima etmeye çalışıyor?'' şeklinde sorgulamalar yapmanın son derece yanlış ve topluma verilmek istenen temiz spor mesajını gölgelemeye yönelik bir hareket olduğu ifade edildi.

Yıldırım'ın bu sözleriyle, ''Ülkenin menfaati için yola çıkıp gün gelip hukuk dışına çıkanlar nasıl bunun hesabını verdilerse, futbol adına, futbolun menfaati adına hukuk dışına çıkanlar da niyetleri ne olursa olsun bir gün kanun karşısında hesap vermek zorunda kalırlar'' demek istediği belirtildi. Açıklamaya şöyle devam edildi:

''Fenerbahçe Spor Kulübü'nün tek amacı, Türkiye'de sporun ve futbolun şeffaf, akıllarda soru işareti bırakmayan ve dürüst bir şekilde yönetilmesidir. Kulübümüz ve başkanımız daha önce de belirttiği gibi bu konuda gösterilecek her türlü çabaya sonuna kadar destek verecektir ve her ne sebeple olursa olsun, ister kişisel ister toplumsal fayda gözetiliyor olsun, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Başkanı her zaman her türlü usulsüzlüğe karşı olmuştur ve bu tavrını bundan sonra da sürdürecektir.''

Yıldırım, çarşamba günkü konuşmasında ''Katoliklerde bir nikah kıyma olayı var. Nikah öncesi herkes söyleyeceği ne varsa itirazı varsa söyler. Bugün Türk spor kamuoyunun bir katolik nikah kıyma günüdür. Herkes ne biliyorsa, yalnız bu olayla ilgili değil, söylesin. Fenerbahçe'nin 10 yılı araştırılsın diyorum. Kim ne biliyorsa çıksın bugün açıklasın, bugün günüdür. Ama bugünlerde açıklamayanlar 1-2 sene sonra başka şeyler açıklarsa bu nikah olmamış olur. Sporda temiz bir toplum istiyorsak herkesi göreve çağırıyoruz" demişti.

01.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YILDIRIM DÜZELTME YAPTI

  Gerets: Derbi sonum olabilir

  Derbinin hakemi Selçuk Dereli

  Şike iddiaları kahpeliktir

  Bursaspor-Trabzonspor

  Potada da derbi heyecanı

  Beşiktaş UEFA'da umut tazeledi

  Spurs, Utah'a Jazz yapamadı

  62'lik Frazier ringe çıkıyor

  "Tenis Dünyası" piyasaya çıktı

  HAKEMLER AÇIKLANDI

  Hakan Şükür'e burun ameliyatı

  UEFA Sağlık Semineri sona erdi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004