Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gerets: Derbi sonum olabilir

Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Belçika'ya dönmesi halinde sadece Standart Liege takımını çalıştırmak isteyeceğini kaydetti. Eşinden ayrılmasının ardından uzun süredir Belçika basınına konuşmayan sarı-kırmızılı teknik adam, aylar sonra ilk kez bu ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden HLN'ye demeç verdi.

TÜRKÇE ÖĞRENMEK ZOR

Üç yıl daha teknik direktörlük yapmak istediğini ifade eden Gerets, ''Eğer özel hayatımda bir değişiklik olmasaydı şu anda antrenörlüğü bırakmıştım. Belçika'ya dönersem sadece Standart Liege'i çalıştırmak isterim. Daha önce onlardan 2 kez teklif aldım, ama kabul etmedim. Belçika Milli Takımı için de teklif getirdiler, ama teklif öyle şartlar taşıyordu ki herhalde benim kabul etmemem için edilmiş bir teklifti'' diye konuştu. Türkçe'yi öğrenmekte zorluk çektiğini anlatan Gerets, gittiği ülkelerdeki dilleri çabuk konuşmaya başladığını, ancak Türkçe'nin kendisine hala Çince gibi geldiğini belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Gerets, sarı-kırmızılı takımda kalıp kalmayacağının aralık ayında belli olacağını bildirdi. 3 sezon daha sözleşmesini uzatabileceğini kaydeden Belçikalı teknik adam, ''Başka takım bulamamam benim için sorun olmaz. Galatasaray'ın 30 tane yöneticisi var. Hepsi kendini öne çıkarmak istiyor, ama başkanla aram çok iyi. Çok aklı başında bir insan. Hiçbir zaman kovulacağım diye korkmadım. Bu hafta yapacağımız Fenerbahçe maçı benim Galatasaray'daki geleceğimi etkileyebilir'' ifadelerini kullandı.

TÜRKLER ÇOK SAYGILI

İstanbul'da şehrin 40 kilometre dışında yaşadığını ifade eden Gerets, ''Geldiğimden beri çok az gezdim. Sakin bir yerde yaşıyorum. Evimin yakınında büyük bir alış veriş merkezi var. Bazı insanlar telefonlarla fotoğrafımı çekiyor. Türkler, sporcularına ve teknik direktörlerine karşı çok saygılı'' ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYON OLABİLİRİZ

Türk basınını da eleştiren deneyimli teknik adam, ''Gerets'in nasıl bir insan olduğunu öğrenmekten çok sansasyonel bir haber istiyorlar. Türk gazeteciler ile kaynaşamıyoruz. Aralarında bir gazeteci var, hayatımda hiç görmedim, ama 15 aydır benim istifamı istiyor'' yorumunu yaptı. Gerets, Turkcell Süper Lig'de bu yıl da Galatasaray'ı şampiyon yapmak istediğini kaydetti. İyi bir teknik direktör olduğunu belirten Gerets, ''Hiçbir şeyden korkmuyorum ve maceradan hoşlanıyorum. Bu yıl da şampiyon olabiliriz'' ifadelerini kullandı.

01.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YILDIRIM DÜZELTME YAPTI

  Gerets: Derbi sonum olabilir

  Derbinin hakemi Selçuk Dereli

  Şike iddiaları kahpeliktir

  Bursaspor-Trabzonspor

  Potada da derbi heyecanı

  Beşiktaş UEFA'da umut tazeledi

  Spurs, Utah'a Jazz yapamadı

  62'lik Frazier ringe çıkıyor

  "Tenis Dünyası" piyasaya çıktı

  HAKEMLER AÇIKLANDI

  Hakan Şükür'e burun ameliyatı

  UEFA Sağlık Semineri sona erdi


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004