Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

KADIKÖY'DE DERBİ ATEŞİ

Türk futbolunun kalbi bugün Kadıköy'de atacak. F.Bahçe ile G.Saray bugün Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 19.00'da karşı karşıya gelecek. 2006 yılının son derbisini Selçuk Dereli yönetecek. F.Bahçe, derbi maça saha ve seyirci avantajının yanısı sıra rakibinin 4 puan önünde lider olarak çıkacak. Kadıköy'de 7 yıldır rakibini yönemeyen G.Saray'da Hakan, Orhan ve Ferhat oynamayacak.

Türk futbolunun kalbi bugün Kadıköy'de atacak. Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray, 16. hafta maçında bugünkarşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak 2006 yılının son derbi maçını FIFA kokartlı hakem Selçuk Dereli yönetecek. Selçuk Dereli'nin yardımcılıklarını Adil Sinem ile Mustafa Emre Eyisoy yapacak. Dev maçın 4. hakemi ise Yunus Yıldırım.

2 GÖZLEMCİ, 3 TEMLSİLCİ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev maç, 2 hakem gözlemcisi, 3 federasyon temsilcisi tarafından gözlem altına alınacak. Derbi maçta hakem gözlemciliklerini Sabri Çelik ile Necdet Erdilek, federasyon temsilciliklerini ise Ata Özer, Rıza Çavuşoğlu ve Atakan Alan yapacak.

F.BAHÇE CEPHESİ

Derbi maça saha ve seyirci avantajının yanı sıra Galatasaray'ın 4 puan önünde lider çıkacak olan Fenerbahçe, son yıllarda Kadıköy'de büyük üstünlük kurduğu ezeli rakibini yine yenerek, aradaki puan farkını açmayı amaçlıyor. Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları süren Rüştü, Ümit, Selçuk ve Kerim bugünkü maçta da forma giyemeyecek.

G.SARAY CEPHESİ

Derbi maç öncesi ezeli rakibinin 4 puan gerisinde ikinci sırada bulunan ve Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı 7 yıldır galibiyet alamayan Galatasaray ise bu şanssızlığına son vermek istiyor. Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları süren Hakan Şükür, Orhan, Aydın ve Ferhat bugünkü maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki 2006 yılının son derbi maçına ezeli rakipler şu 11'lerle çıkması bekleniyor:

Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Kezman.

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Song, Tomas, Ergün, Hasan Şaş, Inamoto, Ayhan, Arda, İliç, Ümit.

Derbilerde gol yemediler

Derbi maç öncesi, iki takım kalecilerinin performansları birbirine denk. Fenerbahçeli Volkan, 7'sinde ilk 11'de çıktığı 8 lig maçında kalesinde 6 gol (ortalama 0,75), Galatasaraylı Mondragon ise 15 maçta kalesinde 17 gol (ortalama 1,13) gördü. Volkan, bu sezon ligde toplam 660 dakika süre alırken, Mondragon 15 maçın tamamında kalesini koruyarak 1350 dakika sahada kaldı.

GOL YEMEDİLER

Ezeli rakiplerin kalecileri bu sezon ilk yarıda yaptıkları birer lig derbisinde kalelerini gole kapattı. Galatasaray'ın ligin 6. haftasında Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta sarı-kırmızılı fileler, 14. haftada da Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın 0-0 berabere kaldığı maçta sarı-lacivertli fileler gol görmedi.

03.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KADIKÖY'DE DERBİ ATEŞİ

  Dev maçta ilk heyecanlar

  2 bin 512 polis görev yapacak

  Medya ordusu izleyecek

  Tüm biletler tükendi

  Trabzon'da büyük hüsran

  Ziya Doğan idmana çıkmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004