Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Trabzon'da büyük hüsran

Bordo-mavililer Ziya Doğan yönetiminde 12 lig maçında 6 yenilgi alırken, 3 galibiyet elde edebildi. Ligde son 7 maçını kazanamayan Karadeniz ekibi 12 haftada 24 puan kaybetti..

Trabzonspor, teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde aldığı sonuçlarla tarihinin en kötü dönemini yaşadı. Trabzonspor, Ziya Doğan döneminde, 12 lig maçında 6 yenilgi alırken 3 galibiyet elde edebildi. Bordo-mavililer, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, Ziya Doğan döneminde 12 maçta 24 puan kaybederek hem şampiyonluk yarışından erken koptu hem de ligde hiç alışık olmadığı bir yerde kendine yer buldu. 33 yıldır aralıksız olarak mücadele ettiği ligde 6 şampiyonluk elde etme başarısı gösteren Trabzonspor, aldığı sonuçlarla da alt sıralardan bir türlü kurtulamıyor.

İLK DÖNEMİN ÇOK UZAĞINDA

Trabzonspor, teknik direktör Ziya Doğan'ın ilk görev yaptığı dönemde ise başarılı bir grafik sergilemişti. Doğan'ın ilk döneminde Trabzonspor, 29 maçta 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etmişti. Trabzonspor, teknik direktör Doğan yönetiminde ligde 7 maçtır galibiyet elde edemedi. Son 7 maçta 6 yenilgi ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi, tarihinde üst üste galibiyetsiz böyle bir dönem yaşamadı.

LAZARONİ DE GİTTİ

Trabzonspor'da, Brezilyalı Teknik Direktör Sebastia Lazaroni'nin görevine ise galibiyetlerle son verilmişti. Bordo-mavili takımın, UEFA Kupası'nda Kıbrıs Rum Kesimi'nin APOEL FC takımını 1-0 yenerek kupadan elemesine ve ardından da Denizlispor'u 1-0 yenmesine rağmen Brezilyalı çalıştırıcının görevine son vermişti. Lazaroni döneminde Trabzonspor, UEFA Kupası'nda tur atlamış ligde ise 4 maçta 4 puan almıştı.

03.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  KADIKÖY'DE DERBİ ATEŞİ

  Dev maçta ilk heyecanlar

  2 bin 512 polis görev yapacak

  Medya ordusu izleyecek

  Tüm biletler tükendi

  Trabzon'da büyük hüsran

  Ziya Doğan idmana çıkmadı


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004