Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 03 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Merkel yeni şart peşinde

Alman Der Spiegel dergisi, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in, AB’nin Türkiye ile sürdürdüğü üyelik müzakerelerinde daha sert tavır takınmasını istediğini yazdı. Derginin bugün yayımlanacak sayısında yer alan haberde, Merkel’in, Türkiye’nin Kıbrıs konusundaki tutumu sebebiyle yeni bir şart koyarak, üyelik müzakerelerini zorlaştırmak isteği ifade edildi.


Irak, Vietnam’dan beter

ABD’deki 16 istihbarat örgütünün koordinatörü Ulusal İstihbarat Direktörü John Negroponte, Irak’taki savaşta var olan belirsizliklerin, Vietnam’daki s

Ahmedinejad: İsrail yok olma yolunda

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Filistin Başbakanı İsmail Haniye’ye İsrail’in yok olmaya doğru gittiğini söyledi. İran basını, Ahmedinejad’ın,


  Hekim fiilî durumdan yana

Irak’ta önde gelen Şiî lideri Abdülaziz El Hekim, BM Genel Sekreteri Kofi Annan’ın Irak konusunda bir uluslararası konferans düzenlenmesi teklifini “gerçekçi değil” diyerek reddetti.


  KGB ajanının son şahidi müşahade altında

İngiltere’nin başşehri Londra’da öldürücü polonyum-210 maddesiyle zehirlenerek öldürülen eski KGB ajanı Aleksander Litvinenko’yu son gören kişi olan ve kendisinde de radyoaktif madde tesbit edilen İtalyan Mario Scaramella’ya daha ileri testler yapılacağı açıklandı.


  Irak’ta kamyon yolcuların üzerine gitti

Irak’ta bir kamyonun, otobüs durağına dalması sonucu 20 kişi öldü.


  İran parmak iznini yasalaştırdı

İran Anayasayı Koruyucular Konseyi (AKK), ülkeye giriş yapan Amerikan vatandaşlarından parmak izi alınmasına ilişkin olarak mecliste kabul edilen yasayı onayladı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004