Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 10 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

SERKAN: EVET PENALTI

İzmir'de oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçında orta hakem Halis Özkahya'nın verdiği hatalı kararlar karşılaşmaya damgasını vurdu. Spor yorumcular Ankaragücü kalecisi Serkan'ın kendisine çalım atan Alex'e çelme atıp düşürmesini "penaltı derken", aynı şekilde maçın son dakikalarında Ankaragücü kaptanı Ceyhun'un Fenerbahçe ceza sahası içinde Can'ın müdahalesiyle yere düşmesini de "penaltı" olarak değerlendirdi.

Diğer yandan Alex'in ceza alanı içinde yerde kaldığı ve sarı kart gördüğü pozisyona ilişkin olarak, Ankaragücü kalecisi Serkan'ın arkadaşlarına pozisyonun penaltı olduğunu söylediği belirtildi.

ZİCO: SAHADA SAVAŞTIK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico Fenerbahçe için iyi bir karşılaşma olduğunu ve oyuncularının performansından memnun kaldığını söyledi. Takımının 10 kişi kaldıktan sonra da pozisyonlar bulduğunu kaydeden Zico, ''Oyuncularım sahada adeta savaştı. 10 kişi kaldıktan sonra da gösterdikleri mücadele gerçekten iyiydi. Bizim takımımızda olması gereken ruh işte bu. Daha sakin ve son vuruşlarda başarılı olabilseydik, bu maç çok daha farklı bir skorla bitebilirdi'' dedi.

UEFA'DA HEDEFİMİZ VAR

Sezon başında takımın sabıra ve zamana ihtiyacı olduğunu ifade ettiğini kaydeden Zico, ''Kendi mantalitemizi oturttuk. Bunda en çok övgüyü futbolcularımın hak ettiğini düşünüyorum. Ligdeki konumumuz çok iyi. UEFA'da da hedeflerimiz var. UEFA'da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' diye konuştu.

ALEX MARKAJ ALTINDAYDI

Alex'in çok kaliteli bir oyuncu olduğunu belirten Zico, ''Alex bugün de çok iyiydi. Ancak sahaya onu oynatmamak için çıkmış bir oyuncunun markajı altındaydı. Öyle ki maç sırasında Alex'i konuşmak için yanıma çağırdığımda bu oyuncu da Alex'le birlikte kulübeye geldi'' ifadesini kullandı.

BOŞ KALEYE GÖNDEREMEDİ

Zico, Alex'in penaltı tartışmalarına yol açan pozisyonuna ilişkin olarak, ''Alex gibi bir oyuncu kaleciyi çalımladıktan sonra neden topu boş kaleye gönderemesin? Gönderemediğine göre demek ki orada başka bir şey oldu'' dedi. Genç savunma oyuncusu Can'ın da performansından memnun olduğunu kaydeden Zico, ''Can bu maçta, ona ihtiyacımız olduğunda kendisine güvenebileceğimizi bize gösterdi'' şeklinde konuştu. Zico, Aurelio'nun performansından da memnun oluduğunu dile getirdi. Zico, İzmir'deki taraftarların desteğinden de memnun olduğunu kaydederek, mecbur kalmaları halinde İzmir'e her zaman gelebileceklerini ifade etti.

10.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  SERKAN: EVET PENALTI

  Kore'de Şenol Güneş sevinci

  Ersen Martin golü, Trabzon galibiyeti unuttu

  Mehmet Okur'un 18 sayısı Utah Jazz'a yetmedi

  Tahir Kıran F.Bahçe'den ihraç edildi

  G.Saray Bursa'ya sahasında yenilmiyor

  İstanbul Cup'ta "Altın Raket" i kim kazanacak?

  Castrol 3. Ayak Yarışı bugün

  Sam, Silifke'de tatil yapıyor

  Mevlana Koşusu start alıyor

  SÜPER LİGDE BUGÜN


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004