Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

BEŞİKTAŞ KENDİNİ AŞTI

Geçen sezon ilk yarıda 25 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bu sezonun ilk devresinde 29 puan alarak daha iyi bir performans ortaya koydu. Beşiktaş ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde kaldı ve zirve yarışında iddiasını ikinci yarıya taşıdı..

Süper Lig'de 2006-2007 sezonunun ilk yarısını Kayserispor galibiyeti sonrası 29 puanla tamamlayan Beşiktaş, geçen sezonun ilk yarısına göre kendini aştı. Geçen sezon 17 maçta 25 puan toplayan siyah-beyazlı takım, bu sezonun ilk devresinde 4 puan fazla alarak daha iyi bir performans ortaya koydu. Beşiktaş, 2005-2006 sezonunun ilk yarısında 7 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 6 karşılaşmadan da mağlup ayrılmıştı. ''Kara kartallar'', 2006-2007 sezonunda ise teknik direktör Jean Tigana yönetiminde 17 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Geçen sezona teknik direktör Rıza Çalımbay ile başlayan siyah-beyazlı takım, daha sonra geçici bir süre için Mehmet Ekşi ve ardından şimdiki çalıştırıcı Jean Tigana ile ilk yarıyı tamamlamıştı.

ZİRVE YARIŞINDAN KOPMADI

Ligde geçen sezon ilk yarıda zirve yarışından kopan Beşiktaş, bu sezonun ilk devresinde topladığı puanlarla zirve iddiasını sürdürdü. Siyah-beyazlı takım, 2005-2006 sezonunda ilk yarıyı 45 puanla lider olarak tamamlayan Fenerbahçe'den 20 puan geride kalarak 5. sırada yer alabilmişti. ''Kara kartallar'', bu sezon ise 29 puan toplarken, ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde kaldı ve zirve yarışında iddiasını ikinci yarıya taşıdı.

ÖNER: MORAL KAZANDIK

Beşiktaş'ta, kulüp genel sekreteri Kenan Öner, rakiplerini yenmek için maçın ikinci yarısında her şeyi yaptıklarını ve kazandıklarını ifade etti. Öner, kendileri açısından Kayserispor mücadelesinin çok önemli olduğunu kaydederek, ''Rakibimizle aynı puandaydık. Bu bakımdan da kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyet Bayer Leverkusen maçı için de moral oldu'' dedi. Beşiktaşlı yönetici, lig lideri Fenerbahçe ile aralarındaki puan farkının hatırlatılması üzerine, ''Geçmişte bu tür olayları çok yaşadık. 8-10 puandan fark kapanıp arkadaki takım şampiyon olmuştu. 8 puan az fark değil. Fenerbahçe'nin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ama uzun lig maratonunda bu fark çok önemli değil'' diye konuştu.

Ricardinho'dan Tigana yorumu

Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz, Kayserispor maçında attığı ve takımını 10 öne geçiren golle ilgili olarak ''Ricardinho bana atmaz diye düşünyordum, ama güzel bir pas attı. Golde katkısı büyük. Ben de güzel bir vuruş yaptım. Böyle güzel bir gol attığım için mutluyum'' diye konuşu. Sakatlığıyla ilgili bilgi veren Burak, üst adalesinde oluşan gerginlik nedeniyle ciddi bir ağrı hissettiğini belirterek, ''Doktorlarımız önemli bir şey olmadığını söylüyor, ama acı hissediyorum'' dedi.

BAKİ: PENALTI DEĞİL

Siyah-beyazlıların savunma oyuncusu Baki Mercimek ise Kayserisporlu futbolcuların penaltı beklediği Iglesias ile olan mücadelesinde, sadece rakibinin pozisyonunu bozduğunu, hakemin kararının doğru olduğunu düşündüğünü kaydetti.

TİGANA'YA SAYGILIYIM

Kayserispor karşısındaki performansıyla alkışlanan Ricardinho ise zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, ''Ben buraya Beşiktaş'a yararlı olmak için geldim. Zaman zaman yedek kaldım, ama teknik heyetin görüşüne saygılıyım'' diye konuştu.

11.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ KENDİNİ AŞTI

  Runje sabır etti, kazandı

  Servet 2 milyon Euro

  Umutlar 2. yarıya

  Ümit Karan, yıldızlarla aynı takımda oynayacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004