Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Servet 2 milyon Euro

Sivasspor'da oynadığı başarılı futboluyla A Milli Takımına yükselen Servet'in bonservis ücretinin 2 milyon Euro olduğu ileri sürüldü..

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, defans oyuncuları Servet Çetin'i bırakmak istemediklerini ancak takıma sağlayacağı menfaati dikkate alarak transferine izin verebileceklerini söyledi. Bület Uygun, Servet'in transferi ile ilgili, 'parayı basan alır' dedi.

Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer edilen Servet'in devre arasında büyük kulüplerden gelen teklifler doğrultusunda transferine izin verileceği yönündeki haberleri değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, öncelikle takımın menfaatini düşündüklerini belirtti.

Servet'in bonservisi ile ilgili 2 milyon Euro istendiği yönündeki bilgilerle alakalı Bülent Uygun, "Parayı basan alır. Bakalım en çok parayı kim verecek. En çok veren takım bu futbolcumuzu renklerine bağlayabilir. Ama şimdilik takımın menfaatlerini ön planda tutuyoruz. Bunu gelecek haftalarda göreceğiz. Değerlendireceğiz. Bu futbolcumuzun gitmesi, takıma sağlayacağı katkı ve beraberinde yerini doldurmak için yapacağımız transferler önemlidir" diye konuştu. Bülent Uygun ayrıca, Walter Nordin'in yaşadığı bazı sıkıntıları olduğunu ancak bunların aşıldığını ve takımda kalacağını sözlerine ekledi.

11.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  BEŞİKTAŞ KENDİNİ AŞTI

  Runje sabır etti, kazandı

  Servet 2 milyon Euro

  Umutlar 2. yarıya

  Ümit Karan, yıldızlarla aynı takımda oynayacak


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004