Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FENER'E ALTIN FIRSAT

UEFA Kupasında bugün İstanbul'da Almanya'nın Frankfurt takımıyla karşılaşacak olan sarı-lacivert ekibin alacağı bir beraberlik bile gruptan çıkmasına yetecek. Ayak parmağında hafif sakatlığı bulunan Kezman dışında sakat futbolcu yok. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği maç Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 21.45'te başlayacak ve Kanal D'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Hollandalı Wegereef yönetecek.

UEFA Kupası'nda 2. turda mücadele ettiği (H) Grubu'ndan çıkma şansını son maça bırakan Fenerbahçe'ye, bugün Eintracht Frankfurt takımıyla yapacağı karşılaşmada beraberlik dahi yetecek.100. yılını kutladığı 2006-2007 sezonunda Avrupa kupalarında başarıyı hedefleyen sarı-lacivertliler, Alman rakibi karşısında saha ve seyirci avantajını da kullanarak, başarılı bir sonuç hedefliyor.

FRANKFURT GÜLEMEDİ

(H) Grubu'nda 3 puan ve averajla 3. sırada bulunan ve rakipleri karşısında averajı daha iyi olan Fenerbahçe'yi, Eintracht Frankfurt önünde alacağı bir beraberlik gruptan çıkaracak. İngiliz ekibi Newcastle United'ın 10 puanla lider olduğu grupta Eintracht Frankfurt'un henüz galibiyeti bulunmuyor.Bu arada grubun diğer maçında bugün Palermo ve Celta Vigo, İtalya'da karşı karşıya gelecek.

SAHADAKİ MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'de, Eintracht Frankfurt maçı öncesi sol ayak başparmağında hafif sakatlığı bulunan Kezman'ın dışında bir sorun yok.Bugünkü mücadelede forma giymesi beklenen Sırp oyuncunun, 11'de yer alamaması durumunda teknik direktör Zico, Deivid'e şans verecek. Sarı-lacivertlilerin, Alman rakibi karşısına Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Deniz, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex ve Kezman (Deivid) muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HAKEMLER HOLLANDALI

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Hollandalı hakemler yönetecek. Karşılaşmanın hakemi Jan Wegereef'in yardımcılıklarını, Jantinus Meints ve Adriaan Inia yapacak. Kanal D maçı naklen yayınlayacak.

BİLETLERE BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli ekibin gruptaki son ve önemli sınavına büyük ilgi gösteriyor. Karşılaşmanın Biletix'ten satılan biletlerinden sadece Fenerium alt tribünde yer kaldığı bildirildi ve satışların devam ettiği kaydedildi. Karşılaşmanın biletleri tribünlere göre 22-180 YTL arasında değişen fiyatlarda satıldı.

PUAN DURUMU

TAKIMLAR O G B M A Y P

1-Newcastle United 4 3 1 - 4 1 10

2-Celta Vigo 3 1 1 1 3 3 4

3-Fenerbahçe 3 1 - 2 3 2 3

4-Palermo 3 1 - 2 2 5 3

5-Eintracht Frankfurt 3 - 2 1 2 3 2

13.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'E ALTIN FIRSAT

  G.Saray geçen sezonu arıyor

  MHK'nın ilk yarı gözdesi Bülent Yıldırım ve Vedat Yüksel

  Polat, Macar bir takımı satın alıyor

  Nihat: Üzülmek yok

  Gökdeniz bütün maçlarda oynadı

  Sivas'ın en hırçını kaptan Hakkı

  Yanlış sözler..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004