Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Nihat: Üzülmek yok

İspanya'nın Villarreal takımına geldiği ilk sezonda, şanssız bir biçimde sol diz bağlarının kopması sonucu sakatlanan Türk futbolcu Nihat Kahveci, ''Ağlamak, iyileşmeme yardım etmez'' dedi.

Valencia kentinde geçen perşembe günü başarılı bir ameliyat geçiren ve hafta sonunda hastaneden taburcu olan Nihat, sezonu kapatırken, gelecek sezona da en iyi biçimde hazır olmayı hedefliyor.

İspanyol basınına açıklama yapan Türk futbolcu, ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Ameliyatın üzerinden 4 gün geçti ve ayağa kalkıp hareket ediyorum. Eğer üzülürsem tekrardan iyi olmam daha uzun zaman alacak. Elbette ki bu durumda olmak istemezdim ama şu an sadece olanları kabullenip en kısa zamanda buna göğüs germeliyim'' diye konuştu. İkinci kez aynı dizinden benzer bir ameliyatı geçirmiş olmasından dolayı bundan sonraki iyileşme sürecini ve neler yaşayabileceğini iyi bildiğini kaydeden Nihat, ''Bu beni biraz rahatlatıyor. Biliyorum ki tedaviyle bu sakatlıktan kurtulunuyor'' açıklamasında bulundu.

İspanyol futbolunda bu sezon 20'ye yakın futbolcunun benzer diz sakatlığı geçirmiş olmasıyla da ilgili olarak Türk futbolcu, ''Bu diz sakatlıklarının nedenleri üzerine araştırılma yapılmasını isterim. Her hafta bir futbolcunun sakatlanması normal değil'' yorumunu yaptı. Bu arada Nihat, sezonu kapatmış olması nedeniyle Villarrealli taraftarlar için üzüldüğünü dile getirerek, ''Ama daha 4 yılım var" dedi.

13.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FENER'E ALTIN FIRSAT

  G.Saray geçen sezonu arıyor

  MHK'nın ilk yarı gözdesi Bülent Yıldırım ve Vedat Yüksel

  Polat, Macar bir takımı satın alıyor

  Nihat: Üzülmek yok

  Gökdeniz bütün maçlarda oynadı

  Sivas'ın en hırçını kaptan Hakkı

  Yanlış sözler..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004