Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

UNVANI ÇOK, KUPASI YOK

Fenerbahçe, geride bıraktığımız 2006 yılında Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası’nı kaybetmesine rağmen, oynanan resmi maçlarda rakiplerine oranla galibiyet, gol atma, gol yeme ve derbilerde daha başarılı oldu. Sarı-lacivertliler, 2006 yılı içindeki Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa kupaları maçlarında en çok galip gelen, en çok gol atan, en az gol yiyen, en çok maç yapan ve ligde en çok puan toplayan takım olarak dikkati çekti.


Devler 2006'da sevindirdi

Avrupa Şampiyonası’nda 2005 yılında dereceye giremeyen (A) Milli Erkek Basketbol Takımı, 2006’da, 15. Dünya Şampiyonası’nda başarılı maçlar çıkararak

Millîler geçen yıl sadece Makedonya’ya yenildi

(A) Milli Futbol Takımı, geride kalan 2006 yılında genelde başarılı sonuçlara imza attı. Fatih Terim yönetimindeki Türk Milli Futbol Takımı, 2006 yılı


  Gaziantep’te Zenga dönemi sona erdi

Gaziantepspor, İtalyan teknik adam Walter Zenga ile anlaşarak sözleşmesini karşılıklı feshetti


  Sutopunda hedef Avrupa

Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Akgün, federasyon olarak en büyük hedeflerinin (A) Milli Takımı Avrupa’da (A) Grubu’na çıkarmak olduğunu söyledi.


  Ara transfer başlıyor

Futbolda ara transfer dönemi bugün başlıyor. Turkcell Süper Lig, Lig A ve B ile Üçüncü Lig’de ilk yarı maçlarının tamamlanmasının ardından gözler ara transfere çevrildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004