Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Yazarımız Özçelik’e ödül

Türkiye Yazarlar Birliği’nin 2006 Yılı Ödüllerini kazananlar açıklandı. Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Doç. Dr. Hicabi Kırlangıç, birlik binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin kültür, san'at ve düşünce hayatındaki gelişmelerin değerlendirilerek, yılın yazar, fikir adamı ve san'atçılarının belirlenmesini 26 yıldır sürdürdüklerini söyledi.



Zamanınız var mı?

Küçük bir çocukken annemizin, “Evlâdım, geç oldu, içeri gel artık” sözüyle tanışmaya başladık zaman kavramıyla. Okula başladığımızda ise, saatler ve dakikalar vardı önümüzde, okula gidiş, ders ve teneffüs sürelerini belirleyen.



Devam filmleri yılı

İlk günlerini yaşadığımız 2007 yılında beyazperdeyi dev bütçeli devam filmleri adeta istila edecek. Aralarında Örümcek Adam, Karayip Korsanları, Simpson Ailesi, Hannibal Lecter ve Harry Potter’ın da bulunduğu sinemanın ünlü kahramanları, yıl içinde yeni filmleriyle izleyici karşısına çıkacak.



“Dandini” artık bir dünya ninnisi

ABD’deki Türk doktor Kutluk Oktay, Amerikalı iki opera san'atçısının hazırladığı dünya ninnileri albümüne, otantik Türk çalgısı bendir ile katıldığı ‘’Dandini Dastana’’ adlı ninniyi de ekletti.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004