Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Tigana Beşiktaş'ta rekora gidiyor

Beşiktaş'ta tartışmalara neden olan teknik direktör Jean Tigana, başkan Yıldırım Demirören döneminde takımın başında en uzun süre kalan çalıştırıcı oldu.

Son yaptığı açıklamayla gönderilip gönderilmeyeceği gündeme gelen Fransız çalıştırıcı, Demirören döneminde çalışan Vicente Del Bosque ile Rıza Çalımbay arasında en uzun süre takımın başında kalarak rekor kırdı. Siyahbeyazlı takımdaki görevine 1 Ekim 2005 tarihinde sözleşmeyi imzalayarak resmen başlayan Tigana, bugün itibariyle 430 gündür takımın başında bulunuyor.

Yıldırım Demirören ve yönetimi, ligde istediği sonuçları alamayan siyahbeyazlı takım, Tigana'nın kazandığı kupalarla teselli buldu. Beşiktaş, Tigana döneminde geçen sezon Fortis Türkiye Kupası'nda final maçında Fenerbahçe'yi yenerek Demirören yönetiminin kupa hasretine son verirken, son olarak ilk defa düzenlenen Süper Kupa'yı bu sefer bir diğer ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek müzesine götürme başarısı gösterdi.

Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören döneminde Rıza Çalımbay ve Vicente Del Bosque ligin ikinci yarısını göremeden takımdan ayrılırken, Jean Tigana, görevini ikinci yarıya taşıyarak bu istikrarsızlığa son verdi. Rıza Çalımbay'dan görevi devralan Tigana yönetiminde Beşiktaş, toplam 61 maç yaparken, Demirören yönetiminin en çok maça çıkan teknik adam olma unvanını da ele geçirdi. Siyahbeyazlı ekip, Tigana yönetimindeki bu 61 maçta 29 galibiyet, 18 yenilgi ve 14 beraberlik aldı.

Antalya'da ilk idman yapıldı

Beşiktaş, ikinci yarı hazırlarına Antalya'da başladı. Devre arası kampı Antalya'ya gelen ve Rixos Premium Otel'e yerleşen siyahbeyazlılar, ikinci yarının ilk antrenmanını dün sabah otelin sahasında yaptı. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in de izlediği anterman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

04.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE: IRKÇI DEĞİLİM

  Bu Trabzon'u kimse kurtaramaz

  Sporcu taşıyan otobüs devrildi

  G.Saray'da 2. yarı mesaisi başladı

  Fatih Akyel'in af umudu boş çıktı

  Tigana Beşiktaş'ta rekora gidiyor

  Kayseri, Carrusca için beklemede

  Sivas'ın Antalya kampı dün başladı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004