Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

MİLLİ MARŞI ÖĞRENDİM

F.Bahçe'nin millî futbolcusu Mehmet Aurelio, "Türk millî marşının başını ve sonunu ezberledim" dedi. Aurelio, tatil sonrası ufak tefek sakatlıkların çıkmasının normal olduğunu belirterek, "UEFA Kupası finaline kadar gitmek zor olsa da biz elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio, tatilden sonra ağır idmanlar yaptıklarını, sakatlıklar yaşanmasının normal olduğunu söyledi. Belek'te Arcadia Otel'in karşısında ormanlık alanda yapılan kros çalışmasından sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aurelio, ligde şu anda Galatasaray'dan 7 puan önde olmalarının çok önemli olmadığını vurgulayarak, ''Şu anda 7 puan önde olmamız, bize bir şey kazandırmış değil. İlk yarıdaki gibi istekli, güzel çalışmamıza devam edersek ikinci yarıda da mutlu sona ulaşan taraf biz olacağız'' dedi.

TRANSFER KAFAMDA YOK

Aurelio, bir soru üzerine transferi hakkında konuşmak için erken olduğunu kaydetti. Şu anda tamamen takımın başarısını düşündüğünü anlatan Mehmet Aurelio, ''Çünkü bizim takım olarak şampiyon olmak hedefimiz var. Bu büyük taraftarımıza başarılar yaşatmak istiyoruz. Tranfser gibi şeyler kafamda yok'' şeklinde konuştu.Aurelio, UEFA Kupası'nda da hedefleri olduğunu belirterek, '' UEFA Kupası finaline kadar gitmek zor olsa da biz elimizden geleni yapacağız'' dedi.

BENİ TEBRİK ETTİLER

Mehmet Aurelio, tatil için Brezilya'ya gittiğinde, Türk Milli Takımı'nı seçtiği için olumlu tepkiler aldığını söyledi. Brezilya'da İtalya-Türkiye maçının izlendiğini anlatan Aurelio, ''Brezilya'da herkes benim milli takımda İtalya'ya karşı oyandığım maçı izlemiş. Herkes tebriklerini sundu, başarılarının devamını diledi. Ben de bundan dolayı mutlu oldum'' dedi. Mehmet Aurelio, Türkçe derslerine devam ettiğini ifade ederek, şöyle devam etti: ''Türk Milli Marşını biraz olsun ezberledim. Başını ve sonunu biraz biliyorum. Şu anda kendimde güven eksikliği var. Kendime biraz daha güvenirsen, Türkçe röportaj yapabileceğimi düşünüyorum. Milli marşın başını sonunu biraz biliyorum.''

Mayıs ayına kadar Fenerbahçe ve milli takımda zorlu maçlar yapacaklarını kaydeden Mehmet Aurelio, ''Zor olacak ama bu dönemden de iyi bir şekilde çıkacağımızı düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Serkan da sakatlandı

Fenerbahçe'de kampın 3. gününde, Alex, Kezman, Önder ve Deniz'den sonra dün sabah da Serkan sakatlık geçirdi. Kros çalışmasının hemen başında sağ ayağında ağrı olan Serkan, çalışmayı bıraktı. Serkan'ın durumunun ciddi olmadığı bildirildi.

07.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİ MARŞI ÖĞRENDİM

  89 imzayı toplayamadı

  G.Saray'dan Song yalanlaması

  Emre'den yazılı savunma istendi

  Yattara düzeldi, Doğan'ın yüzü güldü

  Sakarya Polonyalı 2 forvet peşinde

  Hidayet'li Magic evinde galip

  29. Dakar Rallisi start aldı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004