Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 07 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

G.Saray'dan Song yalanlaması

Galatasaray Kulübü, Kamerunlu futbolcu Song'un takımdan ayrılmasının gündemde olduğu şeklinde basında çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bir gazetede yer alan ''Song topun ağzında'' şeklindeki haberde, Rigobert Song ile Galatasaray'ın yollarını ayıracağının iddia edildiği belirtilerek, ''Bu futbolcumuzun halen Galatasaray Spor Kulübü ile 1,5 yıllık sözleşmesi bulunmaktadır ve haberdeki iddialar tamamen asılsızdır'' denildi.

Bu haberin hiçbir gerçeklik taşımadığı vurgulanan açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Bu haberin yalnızca ve yalnızca Galatasaray Kulübü'nü karıştırma maksatlı olduğunu, bu yıl da şampiyonluğun en önemli adayı olan Galatasaray'da birlik ve bütünlüğün böyle asılsız iddialarla asla bozulmayacağını tekrar önemle hatırlatırız.''

GERETS'TEN DÜZELTME

Öte yandan Teknik Direktör Erik Gerets'ten de bir açıklama geldi: Bugün Vatan Gazetesi'nde yayınlanan röportajıma ait başlıklar benim ifadelerim dışında kaleme alınmıştır. Özellikle sayın Adnan Polat ile ilgili olan başlık, sadece yolunda giden ve oturmuş ilişkileri zedelemeye yönelik bir amaç taşıdığı düşüncesindeyim. Antalya kampında teknik kadro ve futbolcular olarak ligin ikinci yarısında Galatasaray camiasına layık futbolu ortaya koymak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ve benzeri haberler bizi yolumuzdan alıkoyamaz.

07.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  MİLLİ MARŞI ÖĞRENDİM

  89 imzayı toplayamadı

  G.Saray'dan Song yalanlaması

  Emre'den yazılı savunma istendi

  Yattara düzeldi, Doğan'ın yüzü güldü

  Sakarya Polonyalı 2 forvet peşinde

  Hidayet'li Magic evinde galip

  29. Dakar Rallisi start aldı


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004