Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

TİGANA: DÜZELİYORUZ

Alman spor dergisi Kicker'e konuşan Fransız hoca Tigana, Beşiktaş'ta çok yavaş da olsa bir gelişme olduğunu söyledi. Tigana, F.Bahçe'nin ilk yarıda 8 puan gerisinde olmalarının, kadrosunun dar olmasından kaynaklandığını söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, takımda çok yavaş da olsa bir gelişme olduğunu söyledi. Alman spor dergisi Kicker'e konuşan Tigana, bir yıl önce takımın başına geldiğinde yaşlı bir kadroyla karşılaştığını ve lider takımın 25 puan gerisinde olduklarını belirterek, ''Yeni bir başlangıç yaptım. Beşiktaş'ta çok yavaş da olsa bir gelişme var'' diye konuştu. Tigana, Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde olmalarının, kadrosunun dar olmasından kaynaklandığını ifade ederek, ''Bizden birisi sakatlanırsa Fenerbahçe'yle baş edemeyiz. Ancak küçük de olsa bir şansımız var'' dedi.

TÜRK LİGİ GÜÇLÜ DEĞİL

Türkiye Süper Ligi'nin büyük Avrupa ligleri gibi iyi bir düzeyde olmadığını savunan Tigana, Türkiye Süper Ligi'nin İngiltere, Fransa ya da İspanya ligleriyle kıyaslanamayacağını söyledi. Dünyada başarılar elde eden futbocuların artık yaşlandığını kaydeden Tigana, Türkiye'de yeni bir neslin ortaya çıkması gerektiğini sözlerine ekledi. İstanbul'da kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Tigana, ailesinin de İstanbul'dan memnun olduğunu belirtti.

KLEBERSON'A YAKIN TAKİP

Öte yandan, dergide yer alan diğer bir haberde Trabzonspor'da oynayan ve mutsuz olan Brezilyalı futbolcu Marcelinho'nun Alman birinci ligi takımlarından VFL Wolsburg'a gelmesi halinde yıllık gelirinin 1,8 milyon avro olacağı, bunun da şimdiki kazancına göre düşük olduğu ifade edildi. VfL Wolfburg'un Marchelinho'yu transfer edememesi durumunda Hakan Yakın ya da Beşiktaşlı Kleberson'u düşündüğü kaydedildi.

ANTALYA'DAN DÖNDÜLER

Bu arada Beşiktaş, 9 günlük ikinci yarı hazırlık kampı için gittiği Antalya'dan İstanbul'a döndü. Antalya'da katıldığı Efes Cup 6 Turnuvası'nda ilk maçta Alman ekibi Werder Bremen'e 4-0 yenildikten sonra, üçüncülük karşılaşmasında önceki gece normal süresi 1-1 biten maçta Galatasaray'ı penaltılarla geçmeyi başaran Beşiktaş'ta, futbolcuların morallerinin bir hayli yüksek olduğu gözlendi. Siyah-beyazlı kafile, olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul'a 1 saat rötarla gelebildi. İki gün izin yapacak olan Beşiktaşlı futbolcular, ikinci yarı hazırlıklarını, 13 Ocak Cumartesi günü Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla sürdürecek.

12.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TİGANA: DÜZELİYORUZ

  Hamit'e G.Saray yolu göründü

  G.Saray'dan kuzu çevirmeli veda

  Golfün ünlü ustası Antalya'ya geliyor

  Ersan NBA'de elini alıştırdı

  Roberto Carlos'un kozu yine F.Bahçe

  Anadolu kulüpleri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004