Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Anadolu kulüpleri

Anadolu kulüplerinin başına geçmek inanın bir sevdadır. Anadolu kulüp yazarlarının 4 büyük takım hakkında en küçük bir yazı yazmaması ve her yazılarında Anadolu kulüplerini destekleyici olmaları onların yanında olduğumuzu hissettiriyor. Yıllardır Anadolu kulüplerine yazılarımızla destek vermeye gayret gösteriyoruz. Zaman zaman bazı okurlarımızdan takdir alırken bazılarından da eleştiriler aldık. Geçenlerde mail adresime ilginç ama bir o kadarda düşündürücü 3 yazı geldi. Birisi benim için çok ehemmiyetliydi.

Yazıda Anadolu kulüplerinin istikrarı sağlaması için neler yapılabilir diye soruyordu. Elbetteki çeşitli projelerle kulüpler desteklenmeli. Birçok başkan ve yönetim gelir 3-4 sene para verir, oradan buradan para toplar ve 4 seneyi atlatır. Sonra para musluğu kesilir. Ve vahim sonuç elbette kaçınılmaz olur; istifa. Sonra tekrar bir başkan adayı büyük bir heyecanla gelir, "bu takımı şampiyon yapacağım, kimsenin parasına ihtiyacım yok" der. O da gelir 3-4 sene idare eder, gider.

Gelen başkanların ve yönetimin iyi niyetli olduğuna inanıyoruz. "Bir sevdadır..." sloganını yineleyerek, yerel basınıyla tüm kamu kuruluşundaki üst düzey müdürleriyle ve yöneticileriyle, valisiyle, belediye başkanıyla taraftarıyla tek yumruk olarak Anadolu futbolunu ileriye taşımak istiyoruz.

Said YALÇIN

12.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TİGANA: DÜZELİYORUZ

  Hamit'e G.Saray yolu göründü

  G.Saray'dan kuzu çevirmeli veda

  Golfün ünlü ustası Antalya'ya geliyor

  Ersan NBA'de elini alıştırdı

  Roberto Carlos'un kozu yine F.Bahçe

  Anadolu kulüpleri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004