Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 12 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Hamit'e G.Saray yolu göründü

Bundesliga takımlarından Schalke 04'de forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop için kulüp menajeri Andreas Müller, "Hamit isterse gidebilir" dedi. Bu iznin ardından gözler milli futbolcumuza çevrildi. Hamit'i transfer etmek için günlerdir uğraşan ve sona yaklaşan Galatasaray'ın yıldız isme imza attırıp attıramayacağı merakla bekleniyor.

Öte yandan Almanya Birinci Lig'i (Bundesliga) takımlarından FC Schalke 04'te ikiz kardeşi Hamit ile birlikte oynayan milli futbolcu Halil Altıntop, bu takıma şampiyon olmak için geldiğini söyledi. Halil, Kicker adlı spor dergisine yaptığı açıklamada, ''Gollerim eksik kaldı, ancak ben takım anlayışıyla oynuyorum ve yeni dış pozisyonuma alıştım. Gollerin sayısı önemli değil. Ben şampiyon olmak için Schalke'ye geldim'' dedi.

Kendisine bencil oynadığı şeklinde eleştirilerin getirildiğinin hatırlatılması üzerine de Halil, ''Bu abartıldı. Forvetler bazı durumlarda bencil düşünmeli. Bir çok kişi de kardeşim Hamit takımda uzun yıllardan bu yana oynadığı için bana alışma süresinin gerekli olmadığını düşündü. Önce takıma alışmam lazım. Sezonun 2. yarısında daha güçlü olacağıma inanıyorum'' şeklinde konuştu.

Halil, Bayern München gibi büyük takımların peşinde koştuklarına işaret edilmesi üzerine, ''Bir çok şeyi düşündüm. Çok iyi teklifler vardı, ancak ben Gelsenkirchen kentinde doğdum ve buranın takımı olan Schalke bir çok büyük kulübü geride bırakma yolunda. Ben de buna katkıda bulunmak istiyorum. Bu benim için çok cazip'' dedi. Schalke 04'ün çok büyük ve coşkulu bir taraftar kitlesine sahip olduğunu da ifade eden Halil, sürekli dolu sahalarda oynadıklarını ve kötü havada bile sadece antrenmanları izlemek üzere binlerce taraftarın sahaya geldiğini sözlerine ekledi. Halil, FC Schalke 04'ün bugüne kadar hiç lig şampiyonu olmadığına da dikkati çekerek, ''Dışardan baskılarla şampiyon olamayacağımızı düşünmememiz lazım. Bu konuda kendimize güvenmemiz lazım'' diye konuştu.

12.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TİGANA: DÜZELİYORUZ

  Hamit'e G.Saray yolu göründü

  G.Saray'dan kuzu çevirmeli veda

  Golfün ünlü ustası Antalya'ya geliyor

  Ersan NBA'de elini alıştırdı

  Roberto Carlos'un kozu yine F.Bahçe

  Anadolu kulüpleri


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004