Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Demirören: Kupa bizim olacak

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Kupasını yine kazanacaklarını söyledi. Tigana ile yollarına devam edeceklerini tekrarlayan Demirören, "Bir maçın sonucuna göre hocamızı göndermeyiz. Tigana transfer isterse bakacağız" diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Antalya'da başlayan Euroasia Football Expo Fuarı'nı ziyaret etti. Fuarda, Türkiye Futbol Federasyonu'nun standını ziyaret eden ve Fortis Türkiye Kupası'nın yanında poz veren Demirören, basın mensuplarının "Yine kupayı alacak mısınız?" sorusuna "Alacağız" cevabını verdi. Yıldırım Demirören, Euroasia Football Expo Fuarı'nın ana sponsoru Digiturk'ün de standını ziyaret ederken, fuara katılan bazı firmaların yetkililerinden bilgi aldı. Demirören özellikle maçlardaki pozisyonların bilgisayarda analizini sağlayan bir programın tanıtıldığı standa ilgi gösterdi ve bilgi aldı.

TİGANA İLE DEVAM

Teknik direktörleri Tigana'nın görevinin başında olduğunu tekrarlayan Demirören, "Kupadan elensek de görevinin başında kalacak. Biz istikrar istiyoruz. Bir maçın sonucuna göre hocamızı göndermeyiz" açıklamasını yaptı. Beşiktaş Başkanı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Tigana kadrosunun dar olduğunu söyledi ve transfer istedi. Ancak hiç transfer yapılmadı. Transfer yapacak mısınız?" şeklindeki soruya ise "Takım İstanbul'a döndü. Ben bir süre daha buradayım. İstanbul'a döndükten sonra pazartesi günü Tigana ile bir araya geleceğiz. Ve transfer isterse bakacağız" cevabını verdi.

ULUSOY ÇOK BAŞARILI

Türkiye Futbol Federasyonu'nunra yaşanan gelişmelere de değinen Demirören, Başkan Haluk Ulusoy'un görevinde çok başarılı ve futboldan çok iyi anlayan bir isim olduğunu belirterek, "Eğer O'nun yerine biri gelecekse en az Haluk Ulusoy kadar futboldan anlayan biri olmalıdır. Şu an için net bir aday da yok." dedi.

14.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE'YE IRKÇILIK OYUNU

  Demirören: Kupa bizim olacak

  Erciyes, Tolunay Kafkas'a emanet

  Alex: Beşiktaş'tan teklif almadım

  Spor yazarı Ersin Uysal vefat etti

  Erdinç Trabzon'a geri dönüyor

  Şifo Mehmet, fakir çocuklara okulda futbol öğretecek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004