Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 14 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Şifo Mehmet, fakir çocuklara okulda futbol öğretecek

Mehmet Özdilek, Beşiktkaş'ın eski oyuncuları Zafer Öğer ve Şenol Fidan ile birlikte 1995-1996 doğumlu ve herhangi bir takımda forma giymeyen kız ve erkek çocuklara haziran ayı sonuna kadar futbolun temel kurallarını öğretecek.

Beşiktaş'ın eski oyuncularından ''Şifo'' lakaplı Mehmet Özdilek, sadece sokakta futbol oynayan ve maddi imkanları olmayan çocuklara futbol eğitimi verecek. Mehmet Özdilek, siyahbeyazlı takımın eski oyuncuları Zafer Öğer ve Şenol Fidan ile birlikte 1995-1996 doğumlu ve herhangi bir takımda forma giymeyen kız ve erkek çocuklara haziran ayı sonuna kadar futbolun temel kurallarını öğretecek. İstanbul'da ikametgahları bulunan kişilerin katılabileceği spor okulu için başvurular, 21 Ocak Pazar günü sona erecek.

Bu arada adaylar, ''www.topoyna.com'' sitesinden başvurularını yapabilecek. Adaylar arasından seçilen 36 kişilik grup toplam 3 programda 36, 26 ve son olarak 16 kişilik as kadroya düşürülecek. Bu 16 kişilik grup, Mehmet Özdilek, Zafer Öğer ve Şenol Fidan yönetiminde haziran ayı sonuna kadar eğitim alacak. Beşiktaş ile büyük başarılara imza atan ve jübilesini de 4 Ağustos 2001 yılında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına yapan Mehmet Özdilek, yeni kampanyadaki amaçlarının geleceğe yönelik iyi sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek, ''Bu kampanyada yer almamın nedenlerinden biri projenin çocuklara yönelik olması. Sosyal içerik taşıyan ve topluma mesaj veren bu proje misyonumuza uygun. Herşeyden önemlisi bu çocukları topluma yararlı bireyler olarak kazandırmak istiyoruz'' diye konuştu. Kampanya kapsamında çocuklara sadece futbolu değil, hayatı öğreteceklerini kaydeden 'Şifo'' Mehmet, ''Türk futbolunun en büyük kaybı futbolcuların altyapısında bu eğitimin olmamasıdır'' dedi.

14.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  EMRE'YE IRKÇILIK OYUNU

  Demirören: Kupa bizim olacak

  Erciyes, Tolunay Kafkas'a emanet

  Alex: Beşiktaş'tan teklif almadım

  Spor yazarı Ersin Uysal vefat etti

  Erdinç Trabzon'a geri dönüyor

  Şifo Mehmet, fakir çocuklara okulda futbol öğretecek


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004