Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

LİPPİ: ŞIMARMASINLAR

İtalyan Teknik Direktör Marcello Lippi, millî takımın İtalya ile oynadığı son hazırlık maçında bazı Türk futbolcularının dikkatini çektiğini, ancak şımarmamaları için isim vermeyeceğini söyledi.


Serkan: Başka takımlarla da görüşürüm

Fenerbahçe’nin 9 Ağustos’ta Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile yaptığı ilk maçta kırmızı kart gördükten sonra 4 ayı aşkın bir süred

Örs: Oyunumuzu oynayamadık

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Aydın Örs, Türk Telekomspor’a 74-71 yenildikleri maçta istedikleri oyunu oynayamadıklarını söyledi.


  Sayitoğlu: “Kötü sonuçların sebebi gruplaşma”

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Trabzonspor lobisinin kendi içinde parçalanmış durumda olduğunu, gruplaşmaların ise başarısızlığın en önemli etkenlerinden biri olduğunu söyledi.


  Beşiktaş kondisyon depoladı

Beşiktaş, Ankaragücü ile hafta sonunda oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon çalışması yaptı.


  Okur’dan kariyer rekoru

NBA’de, Mehmet Okur, takımı Utah Jazz’ın Washington Wizards’a 114-111 yenildiği maçta 38 sayı atarak kariyer rekoru kırdı.


  Rafael de Türk oldu

Vestel Manisaspor’un Brezilya asıllı oyuncusu Rafael Margues Mariano’nun Türk vatandaşı olmak için yaptığı başvuru kabul edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004