Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

Kahveye değil, kütüphaneye gidiyorlar

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Çamlıbel köyünde vatandaşlar, kahvehane yerine kütüphaneye giderek boş vakitlerinde kendilerini eğitiyor. Çamlıbel Muhtarlığı, yaptığı girişimlerle köye kütüphane kurulmasını sağladı ve çeşitli yerlerden 3 binin üzerinde kitap yardımı yapıldı.



Halepli ressamlar Gaziantep’te sergi açtı

Halepli 27 ressam, kardeş şehir Gaziantep’te sergi açtı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’ndaki 60 eserin yer aldığı sergi, 22 Ocak’a kadar gezilebilecek.



Altın Küre “Babil”e gitti

64. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu. Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu’nun yönettiği Babil en iyi film ödülünü kazanırken, ünlü yönetmen Martin Scorsese, The Departed filmi ile en iyi yönetmen ödülünü aldı.



Bursa Büyükşehir Belediyesinden konser

Bursa Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk San’at Müziği Bölümü İcra Heyeti Korosu’nun Tayyare Kültür Merkezi’ndeki konseri müzikseverlere musikî dolu bir gece yaşattı.



Töre kavramı ve Türk töresi

Türk Edebiyatı Vakfı’nın bu haftaki “Çarşamba Sohbeti”nde, değerli genç bilim adamımız Abdülkadir Emeksiz, “Töre Kavramı ve Türk Töresi” konusunda oldukça önemli bir konuşma yapacak.



Musikî severler Ümraniye’de buluştu

Çamlıca Musiki Derneği, Ümraniye Belediyesi Kültür Merkezinde bir konser verdi. Konsere Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkaptan ve Ejder Batur’un yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004