Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş kondisyon depoladı

Beşiktaş, Ankaragücü ile hafta sonunda oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, siyah-beyazlı futbolcular kondisyon çalışması yaptı.

Antrenmana Eyüpspor ile oynanan hazırlık maçında ayağından sakatlanan Gökhan Zan, sakatlığı süren Mustafa Doğan ile Ümit Milli Takım kampında bulunan İbrahim Kaş ile Can katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Gökhan Zan’ın önemli bir sakatlığının bulunmadığını ve yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağını, Mustafa’nın ise verdikleri program doğrultusunda çalıştığını söyledi.

Murat Didin kalıyor

Öte yandan Beko Basketbol Ligi’nin üst sıralarını zorlayan ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka’nın antrenörü Murat Didin, takımdan ayrılacağına yönelik söylentileri yalanlayarak, sezon ortasında bir yere gitmeyi düşünmediğini açıkladı. Didin, antrenör olarak sporda eğitici ve öğretici misyon taşıdıklarını vurgulayarak, ‘’Bu nedenle konuşurken veya davranırken, iki misli daha dikkat etmemiz gerekiyor. Beşiktaşlılığın ötesinde, bir basketbol antrenörü olarak dürüst ilkelerle yaşayıp, öyle örnek olmak mecburiyetindeyim. Böyle bir yaklaşımla, üstüne üstülük Beşiktaş sevgimi de bilerek, herhalde sezon ortasında bir yere gitmek benim için düşünülecek en son davranış olur’’ dedi.

17.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  LİPPİ: ŞIMARMASINLAR

  Serkan: Başka takımlarla da görüşürüm

  Örs: Oyunumuzu oynayamadık

  Hakan antrenmanı yarıda bıraktı

  Sayitoğlu: “Kötü sonuçların sebebi gruplaşma”

  Beşiktaş kondisyon depoladı

  Okur’dan kariyer rekoru

  Rafael de Türk oldu


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004