Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 19 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

FUTBOLDA KUPA HEYECANI

Devre arasıyla tatile giren futbolda, heyecan kupa maçlarıyla yeniden başlıyor. Fortis Türkiye Kupası'nda gruplarda 5. ve son hafta maçları bugün, 20 Ocak Cumartesi ve 21 Ocak Pazar günü yapılacak. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 4. maçların ardından garantiledikleri çeyrek finalin diğer 6 takımı ise son maçların ardından belli olacak.

(A) GRUBU

(A) Grubu'nda maçlarını tamamlayan Galatasaray, 9 puanla liderliği ve çeyrek finale yükselmeyi garantiledi. Bu grupta 1 puanı bulunan Karşıyaka iddiasını yitirirken, 4'er puanı bulunan Kayseri Erciyesspor, Kayserispor ve Bursaspor'un grup ikincisi olarak tur atlama ihtimali bulunuyor. Grupta son hafta yapılacak Karşıyaka-Kayserispor ve Bursaspor-Kayseri Erciyesspor maçları çeyrek finale yükselecek 2. takımı belirleyecek.

(B) GRUBU

Kupanın en zorlu grubu olarak dikkat çeken (B) Grubu'nda, ilk 2 sırayı alacak takımlar, son maçların ardından belli olacak. Çekişmeli maçların oynandığı (B) Grubu'nda maçlarını 4 puanla tamamlayan Eskişehirspor dışında diğer 4 takımın da alacağı sonuçlara göre, ilk 2'e girip, çeyrek finale yükselme ihtimali bulunuyor. 5 puanla son haftaya lider giren Trabzonspor'a, evinde Konyaspor ile yapacağı maçta alacağı bir beraberlik bile çeyrek final için yetecek. 4 puanlı Konyaspor'a Trabzon deplasmanında galibiyet gerekirken, 3 puanlı Ankaraspor ile 4 puanlı Vestel Manisaspor'un Ankara'daki maçı da final niteliği taşıyacak.

(C) GRUBU

(C) Grubu'nda ilk 3 maçını kazanarak 9 puanla gruptan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe'nin ardından, 2. takım son maçların ardından belli olacak. 1 puanı bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile maçlarını 4 puanla tamamlayan İnegölspor şanslarını yitirirken, 6 puan ve artı 4 averaja sahip Gaziantepspor ile 3 puan ve eksi 5 averajı olan Sivasspor arasında Gaziantep'te yapılacak maç, bu gruptan çıkacak 2. takımı belirleyecek. Averaj hesaplarının da devreye girdiği bu maçta Sivasspor'un tur atlaması için deplasmanda Gaziantepspor karşısında 5 farklı galibiyete ihtiyacı bulunuyor.

(D) GRUBU

Kupanın son şampiyonu Beşiktaş'ın da yer aldığı (D) Grubu, (B) Grubu ile birlikte en karışık grup olarak dikkat çekiyor. İlk 3 maçını kazanarak 9 puanla liderlik koltuğunda oturan Ankaragücü bile henüz çeyrek finali garantileyemedi. Bu grupta 3 maçını da yitiren Çaykur Rizespor ile maçlarını 3 puanla tamamlayan Bucaspor, iddiasını kaybederken, gruptan çıkacak 2 takım, Ankaragücü, Gençlerbirliği veya Beşiktaş olacak. 9 puanla lider durumdaki Ankaragücü, son maçını 6 puanı bulunan Beşiktaş'la, siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle İstanbul'da seyircisiz oynayacak. 6 puanlı bir diğer takım Gençlerbirliği ise son maçını deplasmanda, iddiası bulunmayan Çaykur Rizespor ile yapacak. Her 3 takım da alacakları sonuçlara göre, kendi kaderlerini kendileri belirleyecek.

19.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Terim: Türkiye'de ırkçılık olmaz

  FUTBOLDA KUPA HEYECANI

  Zico'dan Deivid'e özel çalışma

  Beşiktaş'ta kıran kırana antrenman

  Sakarya Giray Bulak'ı gönderdi

  Diyaliz ünitesini sarı-lacivert yaptı

  Castrol Rallisi ödülleri verildi

  Ağaoğlu Grubu G.Saray'a sponsor

  Belçika'da holiganlara fotoğraflı engelleme

  Potada sayı kralı F.Bahçe

  Ersan'dan rekor

  Pistons'u Okur yıktı

  Takımın en skorer ikinci oyuncusu olan Mehmet Okur iki sayılık atışlarda 8/10, üç sayılık atışlarda


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004