Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yıldırım yalanlama

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, kulübe verdiği 25 milyon dolara karşılık, yönetim kurulu imzalı senetler aldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Demirören, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini bugün verecek.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, dün basın yayın organlarında yer alan, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, kulübe verdiği 25 milyon dolara karşılık, yönetim kurulu imzalı senetler aldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Açıklamada, görev değişikliklerinin söz konusu olduğu genel kurul toplantıları öncesinde, Beşiktaş Kulübü'ndeki teamüller gereği, verilen borçlara karşılık senet düzenlenmesinin olağan bir uygulama olduğu belirtilerek, şu görüşlere yer verildi:

BEŞİKTAŞ DURUŞUNA DAVET

''Nitekim geçmiş yıllardaki seçimler öncesinde de bu uygulama yapılmıştır. 30 Mayıs 2004 olağanüstü genel kurulu öncesinde de mevcut yönetim, temmuz-ağustos-eylül ayları için kendilerine senetler düzenlemiş ve bu senetlerin karşılığı ödenmiştir. 28 Ocak 2007 tarihinde yapılacak genel kurulumuz öncesinde Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören'in alacağına karşılık senet düzenlenmesi konusu düşünülmüş, ancak yönetim kurulu kararı alınmamış, dolayısıyla herhangi bir senet düzenlenmemiştir. Bu durum kulübümüzün kayıtlarında da açıkça görülebilir. Kulübümüz genel kurula giderken hala olağanüstü genel kurul hesapları yapan, bu tarz fikirler taşıyan tüm zihniyetleri Beşiktaşlı duruşuna göre davranmaya davet ediyoruz.''

YENİ LİSTE BUGÜN VERİLİYOR

Öte yandan Beşiktaş Kulübü'nde, 28 Ocak Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurula tek aday olarak girecek kulüp başkanı Yıldırım Demirören, kesinleşmiş yönetim kurulu listesini bugün Divan Kurulu başkanlığına verecek. Daha önce geçici yönetim kurulu listesini genel sekreter Kenan Öner aracılığıyla geçen çarşamba günü Divan Kurulu başkanlığına teslim eden Demirören'in, bu akşam saat 18.00'e kadar bu kez kesinleşmiş listesini Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır'a vereceği bildirildi. Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, kesinleşmiş yönetim kurulu listesinin kendisine gelmesinin ardından, adayların sicillerini, aidatlarını yatırıp yatırmadıklarını kontrol edeceğini, daha sonra da listeyi basına açıklayacağını ifade etti.

24.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yıldırım yalanlama

  Kıymetimiz bilinmedi

  Yattara milyon dolarlık bir yıldız

  Efes, İtalya'da Bologna önünde

  Ayın Altın Adamı İbrahim Üzülmez

  Utah Jazz'ın Mehmet'i var

  Şifo Mehmet: Dersimi aldım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004