Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 24 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Kıymetimiz bilinmedi

Denizlispor ve Ankaragücü'nde oynadıkları futbolla dikkatleri üzerine toplayan Yusuf Şimşek ve Ceyhun Eriş, Fenerbahçe'de oynadıkları dönemde kendilerine sabır gösterilmemesi üzerine başarılı olamadıklarını söyledi.

Denizlisporlu futbolcu Yusuf Şimşek, performansının yükselişinin en önemli nedeninin evlenmesi olduğunu söyledi.''Memorial 11 Altın Adam'' yarışmasının jüri toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Yusuf, Fenerbahçe'de 3,5 yıl oynadığını, bu sürede ilk 1,5 yıl iyi şeyler yaptığını kaydetti. Bekar olduğu için özel hayatına dikkat etmediğini anlatan Yusuf, ''Şöhret ve para fazla geldi. Büyük takımda oynamak zor. Fenerbahçe'de hep sağ tarafta veya ön liberoda oynadım. Denizlispor'da serbest oynadım ve yükselişe geçtim. Yükselişimin en önemli sebebi de evlenmem oldu'' dedi.

Ankaragücülü Ceyhun Eriş ise Fenerbahçe'de 2 sene oynadığını hatırlatarak, ''Oynadığım dönemde kötü performans sergilediğimi düşünmüyorum. Oynadığım diğer takımlarda şimdiki performansıma yakın bir performans sergiledim. Büyük takımlarda alamadığımız özgürlüğü, serbestliği ve sabrı, Anadolu takımlarında daha fazla alıyoruz. Şimdi yaşımız itibariyle de daha olgunuz. Yaşım daha 29, 5-6 sene daha futbol oynayacağım'' diye konuştu. Ceyhun, Ortega ile ilgili bir soru üzerine, bu konuda daha önce çok açıklama yaptığını belirterek, ''Ortega benim yüzümden alkolik olmuş'' diye espri yaptı.

Toplantıya katılan Beşiktaşlı Gökhan Zan ise, şu anda takımın durumunun iyi olduğunu, ikinci yarıda daha iyi olacaklarını söyledi. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Gökhan, ''Bu çalışmamızın verimini Ankaragücü maçında aldık. Sezon sonuna kadar bu şekilde devam edeceğiz. Önemli olan başarının sürekliliğidir'' dedi.

24.01.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yıldırım yalanlama

  Kıymetimiz bilinmedi

  Yattara milyon dolarlık bir yıldız

  Efes, İtalya'da Bologna önünde

  Ayın Altın Adamı İbrahim Üzülmez

  Utah Jazz'ın Mehmet'i var

  Şifo Mehmet: Dersimi aldım


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004