Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Gazze’de silâhlar sustu

Hamas ile El Fetih arasında önceki gece sağlanan ve günlerdir süren çatışmalara son veren ateşkesin yürürlüğe girmesinin ardından taraflar arasında çatışmaların sona erdiği bildirildi. Görgü şahitleri, ateşkesin 03.00’te başlamasıyla Gazze kentinde silâh seslerinin kesildiğini söylediler.


Sudan’ın dönem başkanlığı engellendi

İngiliz basını Darfur bölgesindeki saldırılar dolayısıyla eleştirilen Sudan’ın, Afrika Birliği başkanı olmasının engellenmesini olumlu karşıladı. Dail

Bush’dan İran ve Suriye’ye Lübnan suçlaması

ABD Başkanı George Bush, Suriye ve İran ile bu ülkelerin desteklediği iddia edilen Hizbullah’ı, Lübnan’daki son şiddet olaylarını körüklemekle itham e


  Yine aşûre yine Kerbela

Irak’ta Aşure günü törenlerine katılan Şiileri hedef alan dünkü saldırılarda en az 40 kişi hayatını kaybetti.


  2 ABD askeri öldürüldü

Irak’ta 2 ABD askerinin hayatını kaybettiği belirtildi. ABD ordusundan yapılan açıklamada, önceki gün El Anbar bölgesinde direnişçilerle girdiği çatışmada yaralanan 1 deniz piyadesinin dün hayatını kaybettiği bildirildi.


  Bağdat’tan göç 1 milyonu aşabilir

Amerikan tıbbî yardım kuruluşu International Medical Corps (IMC), Bağdat’ta geçen yıl yaklaşık yarım milyon kişinin evlerini terk ettiğini, bu yılın ortasına kadar buna 1 milyon kişinin daha eklenebileceğini açıkladı.


  “Michael Jackson Müslüman olsun”

Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson’un kardeşi Jermaine Jackson, ünlü yıldızın din değiştirerek İslâmı seçmesini istediğini söyledi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004