Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 31 Ocak 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Faiz, ülkemizi linç ediyor

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Mustafa Koca, ülke olarak ödenen faizin ekonomimiz için linç özelliğini taşıdığını belirterek, “Geleceğimizin ipotek altına girme riski de yine devam etmektedir” dedi.


İnşaatta ‘veresiye büyüme’ riskli

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, ‘’Sektörün 2006’daki performansı değerlendirildiğinde, vatandaşın banka ve konut üreticilerine, yatır

Durmuş, IMF sözcüsü gibi

Türk Harb-iş Genel Başkanı Osman Çimen, ‘’IMF sözcüsü gibi konuşan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın, ülke ekonomisinin geleceğine ilişkin uyarı


  Turizm geliri geriledi

Turizm sektörü durgun geçen 2006 yılında gelir bazında da düşüş yaşadı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, geçen yıl turizm geliri yüzde 7.2 düşüşle 16.8 milyar dolara geriledi.


  SunExpress, Antalya’dan Londra’ya da uçacak

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortaklığında kurulan SunExpress, tarifeli dış hat seferlerine Antalya-Londra hattını da ekledi.


  İthalat, yerli -üreticiyi tehdit -ediyor

Ankara Organize Tekstil Sanayi Sitesi (ANTEKS) Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Kayıhan, dampingli ithalatın yerli üreticiyi tehdit ettiğini bildirdi.


  Köprü ve otoyol zammına yargı freni

Ankara 10. İdare Mahkemesi, köprü ve otoyol araç geçiş ücretlerine yapılan zammın iptali amacıyla açılan dâvâda yürütmenin durdurulmasına karar verdi.


  Rahmet çiftçilerin imdadına yetişti

Kuraklık sebebiyle sıkıntılı bir süreç geçiren buğday tarlalarının, yağmurla birlikte can suyu aldığı ve çürümekten kurtulduğu bildirildi.


  Karayolları arsasına talep çok

İstanbul Levent’te bulunan yaklaşık 96,5 dönümlük Karayolları arazisinin satışına ilişkin şartnameler geçen Salı gününden itibaren satılmaya başlanırken, ihaleye katılabilmek için gerekli olan ve adedi 20 bin YTL olan şartnamelerden 10’un üzerinde satış yapıldı.


  Benzin 3 kuruş zamlandı

Rafineri çıkış fiyatında yapılan ayarlamanın ardından, 95 oktan kurşunsuz benzinin pompa fiyatına litrede 2-3 YKr zam geldi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004